Σάββατο 4 Φεβρουαρίου 2023

Ποιος έλληνας επιχειρηματίας ανακοίνωσε επίδομα γέννας 300.000 ευρώ στους υπαλλήλους του;

Και μπόνους ύψους 1,2 εκ. ευρώ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Τη χορήγηση μπόνους ύψους 1,2 εκ. ευρώ ως επιβράβευση των προσπαθειών των υπαλλήλων στην επίτευξη των εταιρικών στόχων αλλά και επιδόματος γέννας και παιδιού ανακοίνωσε η διοίκηση της γαλακτοβιομηχανίας Όλυμπος σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή στη Λάρισα.

Σύμφωνα με το kosmoslarissa.gr, κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, όπου παραβρέθηκαν οι εργαζόμενοι με τις οικογένειές τους μίλησε ο πρόεδρος της εταιρείας Δημήτρης Σαράντης, ενώ στα οικονομικά στοιχεία της παρελθούσης οικονομικής χρήσης αναφέρθηκε το μέλος του Δ.Σ. Στέλιος Μ. Σαράντης.

Εκεί ανακοινώθηκε η χορήγηση μπόνους 1,2 εκατ. ευρώ, ενώ η εταιρεία με στόχο την αύξηση της γεννητικότητας μεταξύ των οικογενειών των εργαζομένων, κατανέμει κονδύλι 300.000€ για τους εργαζόμενους που αποκτούν παιδιά αλλά και για αυτούς που ήδη έχουν.

Στην ίδια εκδήλωση, όπως αναφέρει το kosmoslarissa.gr, η διοίκηση της εταιρείας απένειμε τιμητικές πλακέτες και χρηματικά βραβεία ύψους 150.000€ σε 25 κτηνοτρόφους- προμηθευτές της που διακρίθηκαν στην παραγωγή γάλακτος, με βάση ποιοτικά και ποσοτικά κριτήρια.

Σχολιαστε το αρθρο

ΔΗΜΟΦΙΛΗ