Σάββατο 4 Φεβρουαρίου 2023

Έρανοι «μαϊμού» από δήθεν συνεργάτες των Γιατρών του Κόσμου

Τι αναφέρουν οι καταγγελίες τους

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Οι «Γιατροί του Κόσμου» κατήγγειλαν με ανακοίνωσή τους ότι έχουν γίνει αποδέκτες καταγγελιών περί εράνου στο Γκύζη από δήθεν συνεργάτες τους. Το ίδιο έχει συμβεί και στη Θεσσαλονίκη.

Όπως αναφέρουν, «δεν πραγματοποιούν ποτέ ερανική εκστρατεία πόρτα – πόρτα, ούτε για χρηματική ενίσχυση των σκοπών τους ούτε για ενίσχυση σε είδη πρώτης ανάγκης, αλλά δέχονται αποκλειστικά δωρεές, είτε απευθείας στα γραφεία τους είτε μέσω τραπεζικών λογαριασμών για λόγους διαφάνειας».

Αυτό δεν είναι, μάλιστα, το μοναδικό κρούσμα. Βλέπετε και στη Θεσσαλονίκη δυο άτομα, παριστάνοντας τους συνεργάτες των «Γιατρών του Κόσμου» και χρησιμοποιώντας το λογότυπο τους, επιχείρησαν να αποσπάσουν χρηματικά ποσά υποσχόμενοι την πρόσληψη εργαζομένων στο σωματείο.

«Απευθύνουμε έκκληση στους πολίτες που γίνονται αποδέκτες τέτοιων «κρούσεων», να μη ανταποκρίνονται θετικά αλλά να ειδοποιούν την Άμεση Δράση ή να καλούν άμεσα την οργάνωση. Οι Γιατροί του Κόσμου επιφυλάσσονται για την άσκηση παντός νόμιμου δικαιώματος τους», σημειώνεται στην ανακοίνωση των Γιατρών του Κόσμου.

Σχολιαστε το αρθρο

ΔΗΜΟΦΙΛΗ