Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου 2023

Πώς συνοδός ασθενή ξυλοκόπησε νοσηλεύτρια και υπάλληλο φύλαξης στη Θεσσαλονίκη (video)

Το περιστατικό φέρεται να συνέβη στο «Παπαγεωργίου», ενώ το νοσοκομείο είχε εφημερία

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ένα απίστευτο γεγονός συνέβη στο νοσοκομείο «Παπαγεωργίου» στη Θεσσαλονίκη, καθώς θύματα ξυλοδαρμού από μία γυναίκα, η οποία ήταν συνοδός ενός ασθενή, φέρεται να έπεσαν μια νοσηλεύτρια, αλλά και μία υπάλληλος φύλαξης.

Ο Λ. Δερμετζόγλου, Μέλος Σωματείου Εργαζομένων Νοσοκομείου «Παπαγεωργίου» καθώς και ο Α. Μανωλίτσας, εικονικός μάρτυρας και γραμματέας των εργαζομένων του νοσοκομείου, μίλησαν στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδας» του «ANT1» και εξήγησαν πως συνέβη το περιστατικό.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Το συγκεκριμένο περιστατικό, σύμφωνα και με τις καταγγελίες, συνέβη την Τετάρτη (08/01), ημέρα όπου το Νοσοκομείο είχε εφημερία, με την εν λόγω γυναίκα να συνοδεύει την μητέρα της στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών και για την ακρίβεια στο Πνευμονολογικό για να εξεταστεί.

Εκεί λόγο της καθυστέρησης που υπήρξε η ίδια επιτέθηκε σε μία νοσηλεύτρια, την οποία και άρχισε να ξυλοκοπεί. Στο περιστατικό επενέβη μια γυναίκα, που ήταν υπάλληλος φύλαξης του νοσοκομείου προκειμένου να ηρεμήσει τα πράγματα δέχτηκε όμως και η ίδια επίθεση.

(πληροφορίες από ANT1)

Σχολιαστε το αρθρο

ΔΗΜΟΦΙΛΗ