Τρίτη 26 Απριλίου 2022

Άντζελα Γκερέκου, η νέα πρόεδρος του ΕΟΤ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Επιβεβαιώθηκαν οι φημολογίες των τελευταίων ωρών ότι μετά την ηχηρή παραίτηση του Χαράλαμπου Καρίμαλη από την προεδρία του ΕΟΤ με αιχμές για «χουντικές απόψεις» στο υπουργείο Τουρισμού, τα ηνία του οργανισμού θα περνούσαν στην Άντζελα Γκερέκου.

Η Άντζελα Γκερέκου είναι η νέα πρόεδρος του ΕΟΤ, όπως ανακοίνωσε σήμερα (1/8) ο υπουργός Τουρισμού, Χάρης Θεοχάρης, το πρωί της Πέμπτης (01/08). Οι δυο τους συζήτησαν θέματα που αφορούν στην οργάνωση, δομή και λειτουργία του ΕΟΤ, καθώς και την ισχυρή ανάπτυξή του σε θέματα προβολής του ελληνικού τουρισμού.

Ο υπουργός χαιρέτισε την ανάληψη καθηκόντων προέδρου ΕΟΤ από την κ. Γκερέκου και επισήμανε ότι με την εμπειρία της στα θέματα του τουρισμού, θα συμβάλλει στην εξέλιξη του Οργανισμού και την προσαρμογή του στις νέες απαιτήσεις του διεθνούς τουριστικού περιβάλλοντος.

«Πρόεδρος του ΕΟΤ αναλαμβάνει η Άντζελα Γκερέκου, της οποίας η εμπειρία και οι γνώσεις πάνω σε θέματα τουρισμού θα συμβάλουν στην διαμόρφωση ενός σύγχρονου ΕΟΤ, προσαρμοσμένου στις νέες συνθήκες. Την καλωσορίζουμε και της ευχόμαστε καλή δύναμη», δήλωσε ο κ. Θεοχάρης.

Γκερέκου: Προβολή της Ελλάδας σε κάθε γωνιά του πλανήτη

Η κ. Γκερέκου ευχαρίστησε τον πρωθυπουργό και τον υπουργό για την εμπιστοσύνη τους και τόνισε πως στόχος είναι η καλύτερη προβολή της Ελλάδος σε κάθε γωνιά του πλανήτη.

«Είναι για εμένα μεγάλη πρόκληση, καθώς είναι χώρος που γνωρίζω καλά και αγαπώ πολύ. Θα επιδιώξω την ενδυνάμωση του ΕΟΤ σε αυτή τη νέα εποχή που ξεκινά για τη χώρα. Στόχος μας είναι μαζί με τους εργαζόμενους, που κάνουν εξαιρετική δουλειά και θα αξιοποιηθούν στον μέγιστο βαθμό, ένας σύγχρονος, εξωστρεφής και καινοτόμος Οργανισμός. Ο ΕΟΤ είναι ο πρεσβευτής της χώρας σε ολόκληρο τον κόσμο και όλοι μαζί, η πολιτική ηγεσία, εγώ, οι άνθρωποι του Οργανισμού, θα δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας για την προβολή της Ελλάδας σε κάθε γωνιά του πλανήτη» δήλωσε η πρόεδρος του ΕΟΤ.

Σχολιαστε το αρθρο

ΔΗΜΟΦΙΛΗ