Κυριακή 2 Απριλίου 2023

Κυκλοφοριακό «κομφούζιο» στην Αθήνα – Ποιοι δρόμοι είναι μποτιλιαρισμένοι

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ιδιαίτερα αυξημένη είναι η κίνηση από το πρωί της Παρασκευής σε αρκετές κεντρικές οδικές αρτηρίες της Αθήνας, με τους οδηγούς να χρειάζεται να έχουν μεγάλα αποθέματα υπομονής.

Αναλυτικότερα, αρκετά πυκνή είναι η κίνηση στη λεωφόρο Ποσειδώνος λόγω ενός τροχαίου που σημειώθηκε κοντά στο παλαιό αεροδρόμιο, στο ρεύμα προς Αθήνα. Λόγω του τροχαίου έχει σχηματιστεί ουρά πολλών χιλιομέτρων.

Παράλληλα, λόγω του βροχερού καιρού έχουν δημιουργηθεί αρκετά προβλήματα στην άνοδο της Εθνικής Οδού Αθηνών-Λαμίας από το ύψος του ΚΤΕΛ μέχρι την Αχαρνών, ενώ στην κάθοδο η κίνηση εντοπίζεται από την Αττική Οδό μέχρι τα ΚΤΕΛ.

Επίσης, υπομονή θα πρέπει να έχουν οι οδηγοί που επέλεξαν να κινηθούν στην Πέτρου Ράλλη από Θηβών έως τον Κηφισό στο ρεύμα προς Αθήνα, στη Μεσογείων από Κατεχάκη προς Αθήνα, στην άνοδο της Κηφισίας από Κατεχάκη μέχρι Φιλοθέη, στην κάθοδο τμηματικά, στη Βασιλίσσης Σοφίας από το Χίλτον, στην άνοδο της Βασιλέως Κωνσταντίνου, στην άνοδο της Καλιρρόης, στη Λεωφόρο Συγγρού από Λαγουμτζή στην άνοδο, στη Λεωφόρο Ηλιουπόλεως, στην Ποσειδώνος από Αλίμου έως Αμφιθέας στο ρεύμα προς Πειραιά, από το Καραϊσκάκη έως Νιάρχο στο ρεύμα προς Γλυφάδα και στην Περιφερειακή του Καρέα προς Αθήνα.

Η εικόνα της κίνησης στους δρόμους λίγα λεπτά μετά τις 9.00 της Παρασκευής:

kinisi friday

Σχολιαστε το αρθρο

ΔΗΜΟΦΙΛΗ