Κυριακή 26 Μαρτίου 2023

Δολοφονία Γιάννη Μακρή: Πολλοί οι «ανοιχτοί λογαριασμοί» – «Γνώριζε ότι τον παρακολουθούν»

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

  • Ανακούφιση αισθάνεται η Βικτώρια Καρύδα μετά τη σύλληψη του βούλγαρου εκτελεστή
  • Οι δουλειές του 46χρονου επιχειρηματία στη Μύκονο
  • Ο έντονος τσακωμός του Μακρή με τον Αυστραλό και οι ανησυχίες του ότι κάποιος τον παρακολουθεί

Νέες αποκαλύψεις έρχονται ξανά στο φως της δημοσιότητας σχετικά με την υπόθεση δολοφονίας του Γιάννη Μακρή, έξω από το σπίτι του στο Πανόραμα της Βούλας.

Ο 46χρονος επιχειρηματίας είχε έρθει σε σύγκρουση με αλβανούς ποινικούς, όταν του έκλεψαν το αυτοκίνητό του, στο οποίο είχε ένα άλμπουμ με φωτογραφίες της Βικτώριας Καρύδα. Τότε, πλήρωσε 10.000 ευρώ για να το επιστρέψουν. «Νιώθουμε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε την ελληνική Αστυνομία για το υψηλό επίπεδο επαγγελματισμού και ευσυνειδησίας που επέδειξε και οδήγησε στην εξιχνίαση του εγκλήματος και τη σύλληψη του δολοφόνου του αείμνηστου Γιάννη. Έχουμε απεριόριστη εμπιστοσύνη στην ελληνική Δικαιοσύνη για τον εντοπισμό του συναυτουργού και του ηθικού αυτουργού και θα τιμωρήσει παραδειγματικά τους δράστες αυτού του αποτρόπαιου και στυγερού εγκλήματος», δήλωσε η Βικτώρια Καρύδα.

Τα κυκλώματα της Μυκόνου

Ο Γιάννης Μακρής προσπάθησε να κάνει δουλειές στη Μύκονο με την εταιρεία καθαρισμών που είχε και μάλιστα, σύμφωνα με τον πατέρα του, το καλοκαίρι του 2018 είχε βρεθεί στο νησί για συζητήσεις. Σύμφωνα όμως με το Star, οι δουλειές δεν ευδοκίμησαν και το μόνο που κατάφερε ήταν να δημιουργήσει εχθρούς. «Ο Γιάννης με την εταιρεία του έπαιρνε μέρος σε διαγωνισμούς για κρατικές δουλειές, για παράδειγμα ασφάλεια και καθαριότητα σε δήμους και νοσοκομεία, σε δήμους και άλλα τέτοια. Το καλοκαίρι του 2018 είχε πάει στη Μύκονο να συζητήσει για μια δουλειά χωρίς να ξέρω περισσότερες λεπτομέρειες» είπε ο πατέρας του.

Ο Αυστραλός και η έκρηξη

Ο Γιάννης Μακρής, είχε διαφορές και με τον Αυστραλό, στο αυτοκίνητο του οποίου είχε εκραγεί βόμβα σε πάρκινγκ, την 1η Μαρτίου. Λίγες εβδομάδες πριν δολοφονηθεί, είχε έντονο διαπληκτισμό με τον συγκεκριμένο άνθρωπο. «Στην Αυστραλία είχε τσακωθεί με κάποιον Λιβανέζο που τον είχαν κατηγορήσει ότι τους είχε φάει πολλά λεφτά. Πριν κάποια χρόνια είχε βρεθεί με ένα μέλος της οικογένειας των Λιβανέζων σε ένα μαγαζί στη Μύκονο και είχαν μαλώσει στα λόγια, αλλά τους χώρισαν και κάποιοι που δούλευαν στο μαγαζί».

Σύμφωνα με την εφημερίδα «ΤΟ ΒΗΜΑ», ο Γιάννης Μακρής γνώριζε ότι τον παρακολουθούν. Μάρτυρας κατέθεσε στην αστυνομία πως λίγες ώρες πριν τη δολοφονία ήταν μαζί του σε μπαρ των νοτίων προαστίων. Ο 46χρονος είχε εκφράσει την ανησυχία του και μάλιστα είχε υποδείξει δύο άτομα που πιθανολογούσε ότι τον παρακολουθούσαν.

Πηγή: star.gr

Σχολιαστε το αρθρο

ΔΗΜΟΦΙΛΗ