Σάββατο 1 Απριλίου 2023

Συγκλονίζει η Ειρήνη Μελισσαροπούλου – «Είχα πάθει σοκ. Έκλαιγα»

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Με δάκρυα στα μάτια, θυμήθηκε τις στιγμές που έζησε στις φυλακές του Χονγκ Κονγκ, η Ειρήνη Μελισσαροπούλου.

Είχε συλληφθεί στις 13 Νοεμβρίου του 2017 στο διεθνές αεροδρόμιο του Χονγκ Κονγκ για μεταφορά 2,6 κιλών κοκαΐνης. Από εκείνη τη στιγμή ξεκίνησε ένας Γολγοθάς, που τελείωσε στις 13 Μαρτίου όταν το δικαστήριο την αθώωσε ομόφωνα και άνοιξε το δρόμο για την επιστροφή της στην Ελλάδα.

Μιλώντας στον ALPHA περιέγραψε τις σκηνές της σύλληψής της στο αεροδρόμιο. Όπως είπε: «Είχα πάθει σοκ. Έκλαιγα. Δεν υπήρχε ούτε μεταφραστής εκεί πέρα ούτε κάποιος να μου εξηγήσει τι γινόταν και για ποιο λόγο βρίσκονταν τα ναρκωτικά στην τσάντα».

Αποκάλυψε πως την παγίδευσε στην Αιθιοπία ο «φίλος» της από τη Ρουμανία όταν της έφερε έναν ορειβατικό σάκο για να βάλει τα ρούχα της: «Μου είπε: «Ορίστε η τσάντα είναι εδώ». Εγώ όμως δεν την πήρα την τσάντα να τη σηκώσω. Την έβαλε πάνω στο κρεβάτι και εμένα το μυαλό μου δεν πήγε δηλαδή στο τρομερό γιατί ήταν αδερφικός μου φίλος. Εγώ βέβαια την είχα τσεκάρει, άνοιξα τα φερμουάρ, είδα ότι ήταν καινούργια. Ήταν ορειβατικός σάκος κι εγώ δεν είχα χρησιμοποιήσει ξανά τέτοιο σάκο γιατί δεν είχα κάνει ορειβασία άρα δεν ήξερα το βάρος του».

Όπως λέει το μοντέλο, στο αεροδρόμιο της συμπεριφέρθηκαν άσχημα. «Απειλούσαν ότι θα με χτυπήσουν και εγώ δεν ήξερα το λόγο».

«Πάγωσα. Έτρεχε ο ιδρώτας, ήμουνα χάλια. Μόλις ακούστηκε το “not guilty” καταρρέει η μαμά μου , καταρρέει ο μπαμπάς, καταρρέει ο κύριος Κεχαγιόγλου, μέσα στη χαρά ήταν», πρόσθεσε.

Σχολιαστε το αρθρο

ΔΗΜΟΦΙΛΗ