Τετάρτη 22 Μαρτίου 2023

Έρχονται κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Ιονία Οδό – Τι θα ισχύσει

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Η εκτέλεση εργασιών στο δίκτυο ηλεκτρισμού υψηλής τάσης φέρνει μια σειρά από αλλαγές στα δρομολόγιο πολλών οδηγών στο τμήμα από Αντίρριο έως Γαβρολίμνη της Ιονίας Οδού, στα όρια του νομού Αιτωλοακαρνανίας, αύριο, Τετάρτη 10 Απριλίου.

Πιο συγκεκριμένα,  από τις 8:00 αύριο το πρωί, έως τις 14:00 το μεσημέρι, θα ισχύσει ολική διακοπή κυκλοφορίας και στα δύο ρεύματα, στο τμήμα μεταξύ του ανισόπεδου κόμβου Αντιρρίου, με κατεύθυνση προς Ιωάννινα και του ανισόπεδου κόμβου Γαβρολίμνης, με κατεύθυνση προς Αντίρριο.

Κατά την διάρκεια διακοπής της κυκλοφορίας, όσοι οδηγοί κινούνται με κατεύθυνση προς Ιωάννινα, θα βγαίνουν από τον αυτοκινητόδρομο στον ανισόπεδο κόμβο Αντίρριου και μέσω της παλαιάς εθνικής οδού, θα επιστρέφουν στην Ιόνια Οδό μέσω του ανισόπεδου κόμβου Γαβρολίμνης.

Αντίθετα, όσοι οδηγοί κινούνται με κατεύθυνση προς Αντίρριο, θα βγαίνουν από την Ιόνια Οδό στον ανισόπεδο κόμβο Γαβρολίμνης και μέσω της παλαιάς εθνικής οδού, θα επιστρέφουν στο αυτοκινητόδρομο μέσω του Αντίρριου.

Τέλος, σύμφωνα με την Νέα Οδό  «καθ’ όλη τη διάρκεια των κυκλοφοριακών ρυθμίσεων, ο μετωπικός σταθμός διοδίων της Κλόκοβας θα βρίσκεται εκτός λειτουργίας, ενώ οι πλευρικοί σταθμοί διοδίων Γαβρολίμνης θα λειτουργούν κανονικά, χρεώνοντας πλήρως αναλογικά τους οδηγούς για τη χρήση του τμήματος από τον ανισόπεδο κόμβο Νότιος Αγρινίου, έως τον ανισόπεδο κόμβο Γαβρολίμνης, τμήμα το οποίο είτε θα έχουν διανύσει οι κινούμενοι προς Αντίρριο, είτε πρόκειται να διανύσουν οι κινούμενοι προς Ιωάννινα».

(Με πληροφορίες από το ΑΠΕ/ΜΠΕ)

Σχολιαστε το αρθρο

ΔΗΜΟΦΙΛΗ