Παρασκευή 24 Μαρτίου 2023

Σήμερα στον ανακριτή ο βούλγαρος εκτελεστής που κατηγορείται για τη δολοφονία Μακρή

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ενώπιον του ανακριτή αναμένεται να βρεθεί σήμεραα, ο 31χρονος Βούλγαρος που συνελήφθη και κατηγορείται για τη δολοφονία του Γιάννη Μακρή, στη Βούλα.

Ο 31χρονος αντιμετωπίζει κατηγορίες για ανθρωποκτονία ενώ την περασμένη Παρασκευή είχε οδηγηθεί στα δικαστήρια της Ευελπίδων για τα πλημμελήματα της αντίστασης κατά της αρχής, της πλαστογραφίας και της φθοράς ξένης περιουσίας, για τα οποία πήρε προθεσμία να απολογηθεί στις 10 Απριλίου.

Πώς έφτασαν στα ίχνη του

Η υπόθεση άρχισε να ξετυλίγεται για τους αστυνομικούς όταν σε έρευνά τους σε δωμάτιο ξενοδοχείου τα πρώτα 24ωρα μετά τη δολοφονία, εντόπισαν ξεχασμένη μια απόδειξη αγοράς αντρικών ρούχων, με ημερομηνία της προηγούμενης της εκτέλεσης Μακρή.

Αναλύοντας τους κωδικούς της απόδειξης και συγκρίνοντας τα ρούχα με εκείνα που φαίνεται να φορά στο βίντεο της εκτέλεσης ο δράστης, κατέληξαν στο συμπέρασμα πως πρόκειται για το ίδιο πρόσωπο και τον ταυτοποίησαν.

Όπως προέκυψε από τα στοιχεία ο αλλοδαπός, μαζί με τον 35χρόνο αδερφό του, έφθασαν στην Ελλάδα από την Σόφια στις 12 Οκτωβρίου του 2018, δηλαδή 19 ήμερες πριν τη δολοφονία. Μετά την εν ψυχρώ εκτέλεση του 46χρόνου Γιάννη Μακρή, έφυγαν την επομένη μέρα για τη Σόφια.

Σχολιαστε το αρθρο

ΔΗΜΟΦΙΛΗ