Τετάρτη 29 Μαρτίου 2023

Θρίλερ με τον θάνατο της φοιτήτριας στο Αιγάλεω – Θα κληθεί για κατάθεση φιλικό της ζευγάρι

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Μυστήριο εξακολουθεί να καλύπτει τον θάνατο της φοιτήτριας στο Αιγάλεω την ώρα που ένα ζευγάρι το οποίο έκανε παρέα η κοπέλα έχει εξαφανιστεί.

«Τα πρόσωπα αυτά θα κληθούν να καταθέσουν» λέει ο δικηγόρος της οικογένειας Κώστας Τζαβάρας, αναφερόμενος στο ζευγάρι που έκανε παρέα με την αδικοχαμένη φοιτήτρια.

Σύμφωνα με τους συγγενείς μάλιστα, η κοπέλα που ήταν στενή φίλη της, δεν πήγε ούτε στην κηδεία της αδικοχαμένης φοιτήτριας.

«Το περίεργο με τα πρόσωπα αυτά είναι ότι έκλεισαν τους προσωπικούς τους λογαριασμούς. Θα κληθούν να δώσουν εξηγήσεις. Όλοι θα καταθέσουν. Η Ασφάλεια είναι αποφασισμένη να διερευνήσει κάθε στοιχείο και κάθε δυνατή μαρτυρία» συμπληρώνει ο δικηγόρος.

Να σημειωθεί πως το ζευγάρι είχε στο Facebook φωτογραφίες που παραπέμπουν στη λατρεία του Σατανά αλλά… τις κατέβασε, μετά το θάνατο της Αρετής και τον σάλο που προκλήθηκε, καθώς βγήκαν στη δημοσιότητα.

Ο πατέρας της 22χρονης φοιτήτριας ωστόσο, αναμένεται να δώσει νέα στοιχεία στους αξιωματικούς της ΕΛ.ΑΣ. τις επόμενες ημέρες, καθώς ο ίδιος κάνει δικές του έρευνες για την υπόθεση.

«Δεν κάνω πίσω. Θα βρω την αλήθεια και θα την αποκαλύψω για να σωθούν και άλλα παιδιά. Ο θάνατος της κόρης μου δεν ήταν αυτοκτονία. Αυτοί που ευθύνονται θα πληρώσουν. Υπάρχουν και άλλα θέματα που οι περιπτώσεις τους έχουν εμφανιστεί ως αυτοκτονίες» λέει ο ίδιος.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα RealNews  ανάμεσα στα ντοκουμέντα που θα δώσει ο πατέρας της Αρετής στις Αρχές, είναι υλικό από τον προηγούμενο σκληρό δίσκο ενός ηλεκτρονικού υπολογιστή της κόρης του. Επίσης θα παραδώσει και ένα στικάκι από κάμερα σπιτιού που βρίσκεται απέναντι από αυτό που έμενε η άτυχη φοιτήτρια και σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, έχει καταγράψει πρόσωπα…

Την ίδια ώρα η οικογένεια περιμένει την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου για το κινητό της, την άρση του ηλεκτρονικού απορρήτου και την ανάκτηση δεδομένων από το ipad και τον ηλεκτρονικό υπολογιστή αλλά και τη γραφολογική πραγματογνωμοσύνη για να διαπιστωθεί αν το σημείωμα που βρέθηκε, έχει γραφτεί από την ίδια  ή από κάποιο άλλο πρόσωπο. «Και στην περίπτωση που αποδειχθεί ότι ο γραφικός χαρακτήρας ανήκει στην Αρετή, εάν έγινε υπό πίεση και καθ’ υπαγόρευση» αναφέρει ο δικηγόρος της οικογένειας.

Η φοιτήτρια Ψυχολογίας είχε βρεθεί νεκρή νεκρή στο διαμέρισμά της στο Αιγάλεω με μια σακούλα στο κεφάλι και στο εσωτερικό της ένα σωληνάκι που κατέληγε σε φιάλη με ήλιον.

Πέρα από αυτά, η εφημερίδα αναφέρει ότι  υπάρχει μια μαρτυρία φίλης της φοιτήτριας, η οποία αναφέρει ότι η άτυχη φοιτήτρια της είχε ανακοινώσει πως θα επισκεφθεί μέντιουμ για να μάθει τα μελλούμενα.

«Μια τέτοια εκδοχή δημιουργεί προβληματισμό για το αν αυτοκτόνησε ή όχι η Αρετή. Κάποιος που παίρνει την απόφαση να αυτοκτονήσει, ευρισκόμενος σε απόγνωση και έσχατη απελπισία, δεν συμβιβάζεται να παίρνει την απόφαση λίγες ημέρες πριν, να κάνει όνειρα για τη ζωή του και να ζητεί από το μέντιουμ να μάθει τις προοπτικές της ζωής του» λέει ο δικηγόρος της οικογένειας.

Πηγή: RealNews

Σχολιαστε το αρθρο

ΔΗΜΟΦΙΛΗ