Πέμπτη 30 Μαρτίου 2023

Εισαγγελέας για την επίθεση στα Εξάρχεια: Εμφανίστηκαν ξαφνικά 40 άτομα που κρατούσαν όπλα

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ο εισαγγελέας που βρέθηκε στην επιχείρηση-φιάσκο του Λιμενικού στην επίθεση στα Εξάρχεια μίλησε για επίθεση από 40 άτομα το βράδυ της Πέμπτης.

Σύμφωνα με τον εισαγγελέα, ο ίδιος και οι άνδρες του Λιμενικού βρέθηκαν αντιμέτωποι με 40 ενόπλους στην επίθεση στα Εξάρχεια. Συγκεκριμένα, ο εισαγγελέας δήλωσε «μόλις βγήκαμε φανερώθηκαν από παντού περί τα 40 άτομα τουλάχιστον κρατώντας πολεμικά τυφέκια, πυροβόλα όπλα, μαχαίρια ,ρόπαλα και έχοντας πολλοί εξ αυτών καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους», είπε χαρακτηριστικά.

Πάντως ο «εμφύλιος» ανάμεσα σε Λιμενικό και ΕΛ.ΑΣ. για το φιάσκο της επιχείρησης συνεχίζεται μέχρι σήμερα. Από την πλευρά των Λιμενικών, άνδρας που συμμετείχε στην επιχείρηση αναφερόμενος στα γεγονότα πριν την επίθεση στα Εξάρχεια είπε πως φτάνοντας στην οικία και πριν διενεργηθεί είσοδος έλαβαν όλα τα ενδεικνυόμενα μέτρα ασφαλείας και αυτοπροστασίας και στη συνέχεια ενημέρωσαν σχετικά το ΑΤ Εξαρχείων.

Σύμφωνα με τον ΣΚΑΙ η απάντηση τους στη συνδρομή που τους ζητήθηκε ήταν αρνητική λόγω έλλειψης προσωπικού και ο επικεφαλής του Λιμενικού παραπέμφθηκε να επικοινωνήσει με την Άμεση Δράση.

Σχολιαστε το αρθρο

ΔΗΜΟΦΙΛΗ