Τετάρτη 22 Μαρτίου 2023

Αντιπρόεδρος αστυνομικών υπαλλήλων σε λιμενικούς: Πού πας ρε Καραμήτρο στα Εξάρχεια; (video)

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Άκρως αιχμηρό ήταν το σχόλιο του αντιπροέδρου της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αστυνομικών Υπαλλήλων (ΠΟΑΣΥ), Σταύρου Μπαλάσκα, σχετικά με την επίθεση που δέχτηκαν λιμενικοί στα Εξάρχεια.

«Που πας ρε Καραμήτρο; Λιμενικοί μέσα στα Εξάρχεια. Που πας ρε Καραμήτρο; Εδώ δεν πάνε οι δικοί μας» ανέφερε ο Σταύρος Μπαλάσκας, μιλώντας στον ΣΚΑΪ και την εκπομπή «Ακραία φαινόμενα». Στη συνέχεια υποστήριξε ότι «απαγορεύεται να πάνε στα Εξάρχεια από το κράτος. Είναι κράτος εν κράτει τα Εξάρχεια. Πλέον είναι κράτος. Χθες είδαμε ότι έχουν διμοιρίες, τάγματα» προσέθεσε.

«Ήρθαν από τα λιμάνια να κάνουν επιχείρηση μέσα στα Εξάρχεια;», συνέχισε. «Στο Άγιο Ορος μπορείς να πας, στα Εξάρχεια όχι. Δεν πάμε γιατί θα μας εξαϋλώσουν, δεν θα μείνει ούτε κοκαλάκι μας. Το επιλέγει η εκάστοτε ηγεσία. Θα έχουμε νεκρούς αστυνομικούς αν πάει η Αστυνομία στα Εξάρχεια».

Απαντώντας στις δηλώσεις του Λιμενικού, το οποίο ισχυρίζεται ότι ειδοποίησε έγκαιρα την Αστυνομία για την επιχείρηση, ο Σταύρος Μπαλάσκας σχολίασε: «Που το στείλανε το σήμα οι λιμενικοί; Στα Εξάρχεια; Εκεί είναι τρεις και ο κούκος. Και το σήμα αν το στείλανε έφυγε αρμοδίως; Πήγε πάνω στις υπηρεσίες; Που ξέρουν τώρα να έρθουν από τα λιμάνια και να κάνουν μέσα στα Εξάρχεια επιχείρηση; Αυτά είναι παλαβά πράγματα. Θα την κάνανε σωστά τη δουλειά τους αν δεν ήταν Εξάρχεια. Αν ήταν Καλλιθέα, Γκύζη. Ιράκ είναι τα Εξάρχεια. Είναι κατακτημένα ελληνικά εδάφη εντός της ελληνικής επικράτειας» τόνισε χαρακτηριστικά.

Το βίντεο με τις δηλώσεις του αντιπροέδρου της ΠΟΑΣΥ:

https://www.youtube.com/watch?v=APkD_cnQYtc

Σχολιαστε το αρθρο

ΔΗΜΟΦΙΛΗ