Παρασκευή 31 Μαρτίου 2023

Τραγωδία στον Νέο Κόσμο – Γιατί η 44χρονη έριξε το κοριτσάκι της στο κενό και αυτοκτόνησε

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

  • Ψυχολογικά προβλήματα αντιμετώπιζε η 44χρονη σύμφωνα με την έρευνα της ΕΛ.ΑΣ., κάτι που ήταν γνωστό από την αρχή
  • Η ψυχολογική κατάστασή της επιδεινώθηκε από την εσφαλμένη εντύπωση πως η κορούλα της είχε πέσει θύμα  κακοποίησης
  • Ωστόσο, κάτι τέτοιο δεν επιβεβαιώθηκε

Στο συμπέρασμα ότι η 44χρονη μητέρα αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα, έφτασε η έρευνα της αστυνομίας για την τραγική υπόθεση στο Νέο Κόσμο. Αν και αυτό είχε «ακουστεί» από την πρώτη στιγμή, υπάρχει ακόμη ένα στοιχείο που αλλάζει τα δεδομένα.

Η ψυχολογική κατάσταση της 44χρονης γυναίκας, όπως αναφέρει το vima.gr, επιδεινώθηκε από την εσφαλμένη εντύπωση πως η κορούλα της είχε πέσει θύμα κακομεταχείρισης ή κακοποίησης. Ωστόσο, κάτι τέτοιο δεν επιβεβαιώθηκε σε καμία περίπτωση. Σε αυτή την εμμονή φέρεται να αποδίδει η ΕΛ.ΑΣ. τα αίτια που την οδήγησαν στην τραγωδία.

Το χρονικό

Ήταν λίγο μετά τις 16:00 το απόγευμα της 19ης Μαρτίου όταν η 44χρονη γυναίκα βγήκε στο μπαλκόνι του διαμερίσματος, στον 5ο όροφο πολυκατοικίας και αφού πέταξε τη μικρή Έφη στο κενό, στη συνέχεια την ακολούθησε.

Για να φτάσει η ΕΛ.ΑΣ. στα συμπεράσματά της, συγκέντρωσε μαρτυρίες από οικείους της οικογένειας. Σύμφωνα με αυτές, η 44χρονη γυναίκα είχε εμφανίσει ψυχολογικά προβλήματα τους τελευταίους μήνες. Είχε μάλιστα ζητήσει και ιατρική βοήθεια. Εβδομάδες πριν από το τραγικό συμβάν, η 44χρονη φέρεται να είχε την ψευδαίσθηση πως το κοριτσάκι της είχε υποστεί παρενόχληση ή κάποιου, άγνωστης μορφής, «κακοποίηση» στον παιδικό σταθμό όπου πήγαινε. Ωστόσο, από τις έρευνες δεν προέκυψε κάτι σχετικό.

Άλλες καταθέσεις αναφέρουν πως η 44χρονη είχε ερμηνεύσει ως δείγμα πως το παιδί είχε δεχτεί κάποια τέτοια συμπεριφορά από μια ζωγραφιά του. Η μητέρα ζήτησε βοήθεια από παιδοψυχολόγο, ο οποίος φέρεται να μην διαπίστωσε κάτι ούτε και να έδωσε στη ζωγραφιά της μικρής ερμηνεία που να δικαιολογούσαν τους φόβους της 44χρονης.

Η δικογραφία αναμένεται να ολοκληρωθεί άμεσα. Σε αυτή έχει ενταχθεί και βίντεο, το οποίο έχει καταγράψει μέρος της δραματικής στιγμής. Το κατέγραψε με το κινητό της ηλικιωμένη γειτόνισσα της οικογένειας.

Πληροφορίες: tovima.gr

Σχολιαστε το αρθρο

ΔΗΜΟΦΙΛΗ