Τετάρτη 22 Μαρτίου 2023

Κλιμακώνει την ένταση το ΠΑΜΕ – Διαμαρτυρία και κατάληψη στα κεντρικά της ΓΣΕΕ στην Αθήνα

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Μετά τα γεγονότα της Ρόδου, το ΠΑΜΕ φαίνεται πως είναι διατεθειμένο να κλιμακώσει την κόντρα που ξεκίνησε με τη ΓΣΕΕ.

Έτσι, το πρωί της Πέμπτη 4 Απριλίου, πραγματοποίησε συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από τα κεντρικά γραφεία της ΓΣΕΕ στην οδό Πατησίων, με κεντρικό σύνθημα «Έξω οι εργοδότες από τα συνδικάτα» και στη συνέχεια προχώρησε σε συμβολική κατάληψη του χώρου.

4766006

4766010

Τα μέλη του ΚΚΕ  καλούν τους εργαζόμενους «από κάθε κλάδο και χώρο δουλειάς από την Κρήτη ως την Αλεξανδρούπολη να δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους για να ξεμπερδέψουμε εδώ και τώρα από την σαπίλα και την σήψη της εργοδοτικής μαφίας, να σπάσει το απόστημα της εργοδοσίας των νόθων και των ανύπαρκτων συνδικάτων».

«Χυδαία επίθεση κατά του ΚΚΕ» καταγγέλει το Κομμουνιστικό Κόμμα

«Τα στελέχη της ΝΔ στη ΓΣΕΕ, με χυδαία επίθεση στο ΚΚΕ και προσωπικά στο Γενικό Γραμματέα του, προσπαθούν να καλύψουν αυτό που ξέρουν όλοι οι εργαζόμενοι, ότι αποτελούν και αυτά τη συνδικαλιστική μαφία στο εργατικό κίνημα. Αντικομμουνισμός, εργοδοτικός συνδικαλισμός και τσάκισμα του εργατικού κινήματος γιατί αυτό απαιτεί το κεφάλαιο, είναι η “υπεύθυνη διακυβέρνηση” της ΝΔ και του κ. Μητσοτάκη».

«Λογαριάζει κι αυτός χωρίς τον ξενοδόχο» αναφέρει σχόλιο του Κόμματος «για την επίθεση στο ΚΚΕ στελεχών της ΝΔ στη ΓΣΕΕ».

Σχολιαστε το αρθρο

ΔΗΜΟΦΙΛΗ