Τετάρτη 22 Μαρτίου 2023

Δολοφονία Τοπαλούδη: Έφοδος της αστυνομίας στα σπίτια των κατηγορούμενων – Τι ανακάλυψε

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

  • Νέα στοιχεία αναζητούν οι αρχές για τον προηγούμενο βιασμό της Ελένης Τοπαλούδη
  • Τι βρήκαν στα σπίτια των τριών κατηγορουμένων
  • Τι είχαν δηλώσει αρχικά για της κατηγορίες

Έφοδο στα σπίτια των τριών νεαρών κατοίκων Αρχαγγέλου και Μασσάρων (ο 19χρονος, ο 22χρονος και ο 23χρονος αντίστοιχα), οι οποίοι κατηγορούνται για τον βιασμό της Ελένης Τοπαλούδη καιρό πριν τη δολοφονία της και τον εκβιασμό της με «ροζ βίντεο» πραγματοποίησε την Τετάρτη 3 Απριλίου οι αρχές, μετά από εντολή του εισαγγελέα.

Η εισαγγελική παρέμβαση είχε στόχο την εύρεση στοιχείων προκειμένου να ασκηθεί ποινική δίωξη εις βάρος των νεαρών με τις κατηγορίες του ιασμού, της αθέμιτης αποτύπωσης σε υλικό φορέα μη δημόσιας πράξης και της παράνομης βίας.

Οι αρχές κατέσχεσαν ς συσκευές κινητών τηλεφώνων (σε λειτουργία και μη) αλλά και υπολογιστές, προκειμένου ακολούθως να τα αποστείλουν στην Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών για να διαπιστωθεί και εργαστηριακά αν υπάρχουν σε αυτά αντίγραφα του βίντεο, που καταγγέλθηκε ότι μαγνητοσκόπησε ο πρώτος κατά την διάρκεια συνευρέσεως φίλου του με την φοιτήτρια. Πέρα από τα κινητά, παραδόθηκαν και δύο παλαιότερες, σπασμένες συσκευές από τη μητέρα του 19χρονου.

Τι ανέφεραν αρχικά οι τρεις δράστες

Οπως ανέφερε η εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», οι τρεις δράστες ηλικίας 19 έως 22 ετών αρνούνται πως βίασαν την άτυχη φοιτήτρια και ισχυρίζονται πως υπήρχε συναίνεση εκ μέρους της στη σεξουαλική πράξη.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, ο μικρότερος ηλικίας 19 ετών, επιβεβαίωσε πως υπήρξε σεξουαλική πράξη και, μάλιστα, ομολόγησε πως όντως αυτή βιντεοσκοπήθηκε από τον ίδιο μέσω του κινητού του τηλεφώνου.

Στην ανακρίτρια φέρεται να είπε ότι μετά το συμβάν, η Ελένη Τοπαλούδη προσέγγισε τους γονείς του και ζήτησε να διαγραφεί το βίντεο που κατέγραφε τη σεξουαλική πράξη, όπως και έγινε, σύμφωνα με τον 19χρονο.

Ωστόσο, κανείς δεν ξέρει αν το βίντεο έχει αναρτηθεί στο διαδίκτυο ή αν υπάρχει και κάπου αλλού, πέρα από το κινητό του νεαρού που ισχυρίζεται πως το διέγραψε από τη συσκευή του τηλεφώνου του.

Να σημειωθεί πως οι αρχές θα εξετάσουν τους γονείς του νεαρού για να διαπιστώσουν τι έχει συμβεί, ενώ θα γίνει προσπάθεια ανάσυρσης του βίντεο από το κινητό τηλέφωνο του 19χρονου.

(Με πληροφορίες από dimokratiki.gr)

Σχολιαστε το αρθρο

ΔΗΜΟΦΙΛΗ