Σάββατο 25 Μαρτίου 2023

Δραματική έκκληση του πατέρα της φοιτήτριας που πέθανε στο Αιγάλεω – Ζητά να ανοίξουν στόματα

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

  • Ο πατέρας της άτυχης φοιτήτριας καλεί  όποιον γνωρίζει αυτούς που έμπλεξαν το παιδί του σε σκοτεινά κυκλώματα να μιλήσει
  • Ισχυρίζεται ότι η κόρη του δεν αυτοκτόνησε
  • «Εκείνο που θέλω να βρω τους ανθρώπους που πήραν το παιδί μου. Εγώ πάντως δεν θα κάνω πίσω», είπε

Δραματική είναι η έκκληση που κάνει ο πατέρας της φοιτήτριας που βρέθηκε νεκρή στο διαμέρισμά της στο Αιγάλεω.

Καλεί όποιον γνωρίζει αυτούς που έμπλεξαν το παιδί του σε σκοτεινά κυκλώματα να μιλήσει.  Ο πατέρας της άτυχης φοιτήτριας, ζητάει να ανοίξουν τα στόματα και ισχυρίζεται ότι το παιδί του δεν αυτοκτόνησε. «Θα είμαι παρών να προστατέψω κάθε μάρτυρα ο οποίος θα μπορέσει να μας δώσει κάποια στοιχεία. Αν έχουν ακούσει καλά τα αυτιά μου ότι είναι τόσο δυνατοί αλλά ύπουλοι άνθρωποι που δουλεύουν τη νύχτα, εγώ θα δουλέψω τη μέρα και πρέπει να τους εξαρθρώσουμε τους ανθρώπους αυτούς» είπε μιλώντας στο Star.

«Ξέρω ότι υπάρχουν άνθρωποι αυτή τη στιγμή που έχουν τραβήξει το ίδιο λούκι με εμένα. Έχουν γίνει αυτοκτονίες οι οποίες δεν ήσαν αυτοκτονίες… Εκείνο που θέλω να βρω τους ανθρώπους που πήραν το παιδί μου. Εγώ πάντως δεν θα κάνω πίσω», προσέθεσε ο πατέρας της φοιτήτριας.

«Μια φίλη της εμφανίστηκε και είπε ότι γνωρίζει ότι είχε γοητευτεί από τέτοιου είδους ιδέες, γιατί κάποιοι την είχαν μυήσει σε τέτοιου είδους δοξασίες και μάλιστα είχε διαβάσει και τη Μαύρη Βίβλο του Σατανισμού», ανέφερε ο δικηγόρος της οικογένειας.

Σχολιαστε το αρθρο

ΔΗΜΟΦΙΛΗ