Δευτέρα 20 Μαρτίου 2023

Μαφία των φυλακών: Προφυλακιστέος κρίθηκε και ο 65χρονος δικηγόρος – Δώδεκα ώρες κράτησε η απολογία του

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

  • Προφυλακιστέος κρίθηκε και ο 65χρονος δικηγόρος που εμπλέκεται στη μαφία των φυλακών
  • Η απολογία κράτησε περίπου δώδεκα ώρες ενώπιον του Εφέτη Ανακριτή και αρνήθηκε κάθε εμπλοκή στην υπόθεση
  • Τη Δευτέρα είχε κριθεί προφυλακιστέα και η 45χρονη δικηγόρος

Μετά πολύωρη απολογία προφυλακιστέος κρίθηκε από τον Εφέτη Ειδικό Ανακριτή 65χρονος δικηγόρος που εμπλέκεται στην λεγόμενη «μαφία των φυλακών».

Πρόκειται για τον δικηγόρο, που κατηγορείται ως μέλος εγκληματικής οργάνωσης, είχε συλληφθεί την περασμένη εβδομάδα και για περίπου 12 ώρες απολογούνταν ενώπιον του Εφέτη. Με την ολοκλήρωση της απολογίας, κατά την οποία αρνήθηκε την κατηγορία, ο δικηγόρος κρίθηκε προσωρινά κρατούμενος.

Τη Δευτέρα κρίθηκε επίσης προφυλακιστέα 45χρονη δικηγόρος η οποία απολογήθηκε για την εμπλοκή της στο κύκλωμα των φυλακών μετά από τρεις ώρες απολογίας.

Φέρεται να αρνήθηκε την συμμετοχή της στο κύκλωμα, χωρίς ωστόσο να πείσει ούτε τον ανακριτή ούτε και τον εισαγγελέα που αποφάσισαν την προφυλάκισή της.

Οι δύο δικηγόροι συνελήφθησαν μετά από εντάλματα του Εφέτη που χειρίζεται την έρευνα για την υπόθεση της εγκληματικής οργάνωσης που θεωρείται πως δρα εντός και εκτός των φυλακών.

Πλέον αναμένονται οι επόμενες κινήσεις των Αρχών, καθώς οι πληροφορίες κάνουν λόγο για νέα εντάλματα σύλληψης στην υπόθεση της μαφίας των φυλακών, ενώ ενδιαφέρον θα έχει και η αυριανή ημέρα, καθώς ξεκινά η εκδίκαση σε δεύτερο βαθμό της απόπειρα ανθρωποκτονίας σε βάρος του 65χρονου και μόλις προφυλακισθέντος δικηγόρου.

Σχολιαστε το αρθρο

ΔΗΜΟΦΙΛΗ