Παρασκευή 24 Μαρτίου 2023

Νέες αποκαλύψεις από τον πατέρα της Τοπαλούδη: Έλαβα κλήσεις από γονείς φοιτητριών – θύματα βιασμού στη Ρόδο

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

  • Νέα έκκληση από τον Γιάννη Τοπαλούδη
  • «Να μιλήσουν όσοι γνωρίζουν για τους βιασμούς κοριτσιών στο νησί»
  • Ο πατέρας της 21χρονης ανέφερε ότι έλαβε τρεις κλήσεις από γονείς φοιτητριών που έπεσαν θύματα βιασμού στη Ρόδο

Έκκληση απευθύνει ο πατέρας της Ελένης Τοπαλούδη, ο οποίος μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1, ζήτησε να μιλήσουν όσοι γνωρίζουν για βιασμούς κοριτσιών στη Ρόδο.

Ο Γιάννης Τοπαλούδης αποκαλύπτει ότι έλαβε τρεις κλήσεις από γονείς φοιτητριών που όπως του είπαν άγνωστοι είχαν βιάσει τα παιδιά τους στη Ρόδο αλλά δεν το είχαν αποκαλύψει από φόβο. «Υπάρχουν και άλλες περιπτώσεις καταγγελιών, τουλάχιστον σε εμένα που έχουν πάρει τρεις περιπτώσεις βιασμών που ήταν κοριτσόπουλα που φοιτούσαν εκεί, από Κέρκυρα, από Θεσσαλονίκη, τι να σας πω τώρα», ανέφερε.

«Προσέγγιζαν φοιτητριούλες κυρίως, από εκεί και μετά τα εκβίαζαν και προσπαθούσαν να προσεγγίσουν μέσω αυτών των κοριτσιών και άλλα κοριτσάκια. Άρα κάποιοι το είχαν κάνει επάγγελμα» πρόσθεσε ο κ. Τοπαλούδης.

Όπως μετέδωσε ο ΑΝΤ1, στις παρέες νέων στη Ρόδο ο εκβιασμός κοριτσιών μέσω γυμνών τους φωτογραφιών και βίντεο με προσωπικές τους στιγμές που με κάποιο τρόπο υπεκλάπησαν είναι μια γνωστή ιστορία.

Τέλος σύμφωνα με το ρεπορτάζ, στο νησί είναι δημοφιλής κλειστή μυστική ομάδα στο facebook στην οποία αγόρια στέλνουν γυμνές φωτογραφίες και βίντεο κοριτσιών τους.

Σχολιαστε το αρθρο

ΔΗΜΟΦΙΛΗ