Κυριακή 26 Μαρτίου 2023

Ηλικιωμένος στην Ηλεία κάλεσε στο γραφείο τελετών και μετά αυτοκτόνησε

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Νέα στοιχεία έρχονται στο φως της δημοσιότητας σχετικά με την αυτοκτονία του 80χρονου στην Ανδρίτσαινα. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες του ilialive.gr, ο ηλικιωμένος φέρεται να κάλεσε ο ίδιος τον γραφείο τελετών, πριν κρεμαστεί στο μπαλκόνι του σπιτιού του.

Ο 80χρονος που εκτιμάται πως βρισκόταν σε απόγνωση και συναισθηματική φόρτιση από τον χαμό της αγαπημένης του συζύγου, επέλεξε το τέλος τη μέρα που συμπληρώθηκαν έξι μήνες από το θάνατό της και μια μέρα πριν την τέλεση του εξάμηνου μνημόσυνου της.

Η συνομίλια του ηλικιωμένου με το γραφείο τελετών

Ο εκ των ιδιοκτητών του γραφείου τελετών στην Κρέστενα, Δημήτρης Αργυρόπουλος, περιέγραψε στο ilialive.gr τα όσα ειπώθηκαν στην τηλεφωνική επικοινωνία, λίγο πριν το τέλος του 80χρονου. «Με πήρε το πρωί του Σαββάτου στις 6.22 και με ρώτησε αν με ξύπνησε. Του απάντησα «όχι» και συνέχισε λέγοντας, «και να σε ξυπνούσα, τέτοια ώρα θα πήγαινες για δουλειά», περιέγραψε ο κ. Αργυρόπουλος.

«Θέλω να μου κάνεις μια χάρη» μου είπε, «αν μπορώ πολύ ευχαρίστως» του απάντησα. «Να πας σε ένα παντελόνι, να βρεις ένα χαρτί και να το δώσεις στην κόρη μου» μου είπε. «Σε ποιο παντελόνι να πάω. Γιατί δεν δίνει εσύ το σημείωμα, έχει πεθάνει κανείς;» ρώτησα.

«Μου λέει «όχι, εγώ θα αυτοκτονήσω». «Δεν είναι σωστά πράγματα αυτά που σκέφτεσαι να κάνεις, σε παρακαλώ μην το κάνεις» του είπα προσπαθώντας να τον μεταπείσω. «Αυτό που σου λέω και να έρθεις να με πάρεις για να μην βρωμίσω» απάντησε ο 80χρονος «…και να μην πάρεις κανέναν να ενοχλήσεις» είπε και έκλεισε το τηλέφωνο» συνέχισε ο ιδιοκτήτης του γραφείου τελετών.

Η συνομιλία διήρκεσε ένα λεπτό και 22 δευτερόλεπτα. Μόλις έκλεισε το τηλέφωνο ο ηλικιωμένος, ο Δημήτρης Αργυρόπουλος τον κάλεσε ξανά πίσω για να τον μεταπείσει, δύο φορές, χωρίς ο ηλικιωμένος να το σηκώσει. Στις 6.25 κάλεσε την Αστυνομία να ενημερώσει, με τους αστυνομικούς λίγη ώρα μετά να τον εντοπίζουν νεκρό στο μπαλκόνι του σπιτιού του, έχοντας επιλέξει το θάνατο δια του απαγχονισμού.

«Είχε κανονίσει τα πάντα, τα χρήματα για την κηδεία του, ακόμα και το καλοριφέρ στο σπίτι είχε ανάψει για να μην κρυώνουμε όταν πάμε εκεί να τον πάρουμε, είχε υπολογίσει…» μας είπε ο κ. Αργυρόπουλος.

Πηγή: ilialive.gr

Σχολιαστε το αρθρο

ΔΗΜΟΦΙΛΗ