Τετάρτη 22 Μαρτίου 2023

Στον ανακριτή ο 65χρονος που ασέλγησε σε βάρος 17χρονης – Της είχε τάξει καριέρα στο τραγούδι

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Στον ανακριτή οδηγείται ο 65χρονος προσέγγισε την 17χρονη στο facebook και της έταξε μια λαμπρή καριέρα στο τραγούδι. Μάλιστα  την έπεισε να ταξιδέψει μόνη της από την Κέρκυρα στο Αγρίνιο για να τον συναντήσει όπου και τελικά ασέλγησε σε βάρος της.

Το σπίτι στο χωριό της Κέρκυρας, για τη 17χρονη ήταν φυλακή. Έλεγε ότι θέλει να φύγει. Τα λόγια του 65χρονου την είχαν γοητεύσει κι έτσι το περασμένο Σάββατο έφυγε με το ΚΤΕΛ.

«Μιλούσαν στο τηλέφωνο μιλούσαν και στο fb. Κάποια στιγμή που μπόρεσα και πήρα το τηλέφωνο της έλεγε πώς να φύγει, με ποιον τρόπο να φύγει και που θα την περίμενε αυτός για να συναντηθούν» είπε η μητέρα της 17χρονης.

Η ανήλικη ταξίδεψε από την Κέρκυρα όπου ζει μέχρι το Αντίρριο. Εκεί την περίμενε ο 65χρονος. Την οδήγησε στο σπίτι του στο Θέρμο Αγρινίου και σύμφωνα με τις αρχές ασέλγησε σε βάρος της.

Οι αστυνομικοί μετά από 48 ώρες και με τη βοήθεια των μηνυμάτων κατάφεραν να εντοπίσουν την ανήλικη στο σπίτι του 65χρονου. Οι αρχές αμέσως τον συνέλαβαν και κατάσχεσαν δυο τάμπλετ κι ένα κινητό τηλέφωνο. Ο άνδρας θα απολογηθεί σήμερα στον ανακριτή.

Πηγή: thebest.gr

Σχολιαστε το αρθρο

ΔΗΜΟΦΙΛΗ