Παρασκευή 31 Μαρτίου 2023

Απαγωγή Λεμπιδάκη: Ομερτά καταγγέλλουν οι δικηγόροι – «Φοβάται για την οικογένειά του»

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ολιγόωρη ήταν η σημερινή εκδίκαση της υπόθεσης απαγωγής του ηρακλειώτη επιχειρηματία, Μιχάλη Λεμπιδάκη, καθώς εν αντιθέσει με τις προηγούμενες ημέρες, σήμερα, Τετάρτη, έδωσε το «παρών» η μειοψηφία των δικηγόρων καθώς, όπως φαίνεται, προτιμούν να παρευρίσκονται την τελευταία ημέρα της εβδομάδας.

Κάτι που προκάλεσε και την αντίδραση της Προέδρου του δικαστηρίου που είπε χαρακτηριστικά ότι «οι δικηγόροι δεν θα έρχονται όποτε θέλουν σαν να κλείνουν ραντεβού και από αύριο θα αλλάξει αυτό».

Από την σημερινή εκδίκαση της δίκης του Μιχάλη Λεμπιδάκη ξεχώρισε η αγόρευση της συνηγόρου του γηραιότερου κατηγορούμενου. Κατά τη διάρκεια της ομιλίας της, έκανε λόγο για φόβο που διακατέχει τον κατηγορούμενο τόσο για τον ίδιο, όσο και για την οικογένεια του.

«Ο φόβος που υπάρχει δεν αφορά μόνο τον κύριο Λεμπιδάκη αλλά και τον πελάτη μου. Υπάρχει μια άτυπη ομερτά καθώς επικρατεί φόβος τόσο για τον ίδιο, όσο και για την οικογένεια του και αυτός είναι ο λόγος που αλλάζει την ομολογία του» τόνισε μεταξύ άλλων.

Παράλληλα, αγόρευσαν και οι δικηγόροι των κατηγορουμένων που δεν είχαν προφυλακιστεί πριν τις προτάσεις ενοχής της εισαγγελέας. Για έναν εκ των κατηγορουμένων, ο δικηγόρος του τόνισε ότι μοναδικό στοιχείο αποτελεί το αυτοκίνητο που χρησιμοποιήθηκε για την μεταφορά του Μιχάλη Λεμπιδάκη και πως διαφορετικά, εάν αισθανόταν ένοχος δεν θα παρουσιαζόταν αμέσως στην Αστυνομία.

Πηγή: flashnews.gr

Σχολιαστε το αρθρο

ΔΗΜΟΦΙΛΗ