Δευτέρα 20 Μαρτίου 2023

Οι αποκαλύψεις της κόρης της Λαγούδη στην ανακρίτρια – Η οργισμένη συνομιλία της 44χρονης

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

  • Η 16χρονη τόνισε πως η μητέρα της δεν είχε κανένα λόγο για να αυτοκτονήσει
  • Αποκάλυψε τηλεφωνική συνομιλία που είχε η μητέρα της με άγνωστο πρόσωπο
  • «Θέλω τα λεφτά μου πίσω, σταμάτα να με κοροϊδεύεις», φέρεται να είπε σε έντονο ύφος η 44χρονη

Σε σημαντικές αποκαλύψεις προχώρησε η κόρη της Ειρήνης Λαγόυδη, κατά την κατάθεσή της στην ανακρίτρια Αγρινίου. Πέρα από την 16χρονη, κατέθεσε και ο αδελφός της άτυχης 44χρονης, Γιώργος.

Στην κατάθεσή της, η 16χρονη τόνισε πως η μητέρα της δεν είχε κανένα λόγο για να αυτοκτονήσει, ενώ όπως είπε, λίγες μέρες πριν βρεθεί νεκρή, είχε κάνει μια μεγάλη γιορτή στο σπίτι της.

Στη συνέχεια, αποκάλυψε τι άκουσε να λέει η Ειρήνη Λαγούδη σε ένα από τα τελευταία τηλεφωνήματα της ζωής της. Χωρίς, όπως είπε, να γνωρίζει την ταυτότητα του συνομιλητή της, άκουσε τη μητέρα της να λέει: «Θέλω τα λεφτά μου πίσω, σταμάτα να με κοροϊδεύεις. Είναι για ιερό σκοπό, είναι για τις σπουδές του παιδιού μου».

Σύμφωνα με τον ΣΚΑΪ, η 16χρονη συμπλήρωσε: «Στο τηλέφωνο η μητέρα μου ήταν οργισμένη. Του έλεγε ότι θα τους καταγγείλει. Αυτόν και την παρέα του».

Πρόκειται για τον τελευταίο κύκλο καταθέσεων από την πλευρά της πολιτικής αγωγής, όπως ανέφερε ο νομικός εκπρόσωπος της οικογένειας, Βασίλης Ταουξής, τονίζοντας παράλληλα: «Δρομολογείται η διαδικασία της κλήσης προς απολογία στον βασικό κατηγορούμενο για όλες τις πράξεις για τις οποίες έχει ασκηθεί ποινική δίωξη κατά του συγκεκριμένου προσώπου που έχει μπει στο κάδρο της εισαγγελικής και της ανακριτικής έρευνας. Έχει ασκηθεί δίωξη για ανθρωποκτονία, για εμπρησμό, για συμμορία και ηθική αυτουργία σε όλα αυτά».

Παράλληλα, πρόσθεσε ότι «θα εμφανιστεί με τον δικηγόρο του, να πάρει τη δικογραφία, να τη μελετήσει και να προσέλθει για να απολογηθεί. Παράλληλα, θα τρέχει η ποινική έρευνα, ώστε να προσωποποιηθούν οι ποινικές διώξεις για τους ηθικούς αυτουργούς».

https://vimeo.com/314228968

https://vimeo.com/314228277

Σχολιαστε το αρθρο

ΔΗΜΟΦΙΛΗ