Τετάρτη 22 Μαρτίου 2023

Εξελίξεις στην υπόθεση Λαγούδη – Ποιους κάλεσε για κατάθεση η ανακρίτρια

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

  • Ανοίγει ένας νέος κύκλος καταθέσεων στην υπόθεση
  • Ο ανακριτής κάλεσε για κατάθεση τη 16χρονη κόρη της Ειρήνης Λαγούδη
  • Από τις ανακριτικές αρχές έλαβε κλήση και ο αδερφός της, ο οποίος μετέβη σήμερα το πρωί στο Αγρίνιο

Η υπόθεση του θανάτου της Ειρήνης Λαγούδη που είχε βρεθεί πριν από έναν χρόνο νεκρή μέσα στο αυτοκίνητό της στη λίμνη Φωτμού δεν έχει ακόμα διαλευκανθεί πλήρως και το μυστήριο παραμένει.

Οπως μετέδωσε το Star ανοίγει, ένας νέος κύκλος καταθέσεων ανοίγει, καθώς ο ανακριτής κάλεσε τη 16χρονη κόρη της Ειρήνης Λαγούδη, προκειμένου να καταθέσει για τη μητέρα της, τις τελευταίες τους στιγμές μαζί, αλλά και την ψυχολογική της κατάσταση.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά εκτός από την κόρη της Ειρήνης Λαγούδη, από τις ανακριτικές αρχές έλαβε κλήση και ο αδερφός της, ο οποίος μετέβη σήμερα το πρωί στην ανακρίτρια Αγρινίου, ώστε να καταθέσει όλα όσα γνωρίζει για την υπόθεση, αλλά και για την κατάσταση στην οποία βρισκόταν η 44χρονη λίγες μέρες πριν βρεθεί νεκρή.

Στο μεταξύ, πριν από λίγες ημέρες, ο δικηγόρος της οικογένειάς της, Βασίλης Ταουξής, μιλώντας στην εκπομπή “Αλήθειες με τη Ζήνα”, αποκάλυψε σημαντικά στοιχεία σχετικά με τους δολοφόνους της Ειρήνης Λαγούδη.

Όπως ο ίδιος ανέφερε, υπάρχουν ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση, καθώς τους ανθρώπους που ψάχνουν η εισαγγελική και ανακριτική αρχή, τους ερευνούν και για υποθέσεις ναρκωτικών και για κατ’ επάγγελμα τοκογλυφία.

Σχολιαστε το αρθρο

ΔΗΜΟΦΙΛΗ