Δευτέρα 20 Μαρτίου 2023

Φυλάκιση 15 μήνες με αναστολή στον ταβερνιάρη που σκότωσε σκυλίτσα στην Εύβοια

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Στο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Χαλκίδας πραγματοποιήθηκε η δίκη του ιδιοκτήτη ταβέρνας στην Εύβοια ο οποίος είχε σκοτώσει εν ψυχρώ τη σκυλίτσα Μάγκυ το 2014. Η υπόθεση της δολοφονίας στην ταβέρνα του δράστη στα Νέα Στύρα στην Εύβοια είχε ξεσηκώσει το πανελλήνιο με το δικαστήριο να επιβάλει στο δράστη 15 μήνες φυλακή με  αναστολή και 6.000 ευρώ πρόστιμο. Ο κατηγορούμενος δεν παρουσιάστηκε στο δικαστήριο και εκπροσωπήθηκε από δικηγόρο.

Στα δικαστήρια Χαλκίδας το παρών έδωσε η γνωστή ηθοποιός Άννα Ανδριανού ως εκπρόσωπος της Πανελλήνιας Φιλοζωϊκής και Περιβαλλοντολογικής Ομοσπονδίας η οποία δήλωσε την κάμερα του EviaZoom.gr πως «πρόκειται για γελοία ποινή για ένα τέτοιο έγκλημα η οποία βάζει σε κίνδυνο την ανθρωπιά και τον πολιτισμό μας».

Μάλιστα στη διάρκεια της δίκης στην Εύβοια είχαμε και απρόοπτα καθώς ο πρόεδρος του Δικαστηρίου απέβαλλε από την αίθουσα τόσο την κ. Ανδριανού όσο και άλλους φιλόζωους, επειδή γέλασαν χαμηλόφωνα όταν άκουσαν μερικές από τις ερωτήσεις του συνήγορου υπεράσπισης προς τους μάρτυρες. «Δεν είναι Σαουδική Αραβία εδώ…», φώναξε ο Δικαστής.

Πηγή: eviazoom

Σχολιαστε το αρθρο

ΔΗΜΟΦΙΛΗ