Παρασκευή 31 Μαρτίου 2023

Ληστεία… μετ’ απαγωγής ερευνούν οι Αρχές στην Καβάλα

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

  • Οι ληστές απέσπασαν από ιδιοκτήτη εταιρείας σεκιούριτι 4 εκατ. ευρώ
  • Τον έπεισαν ότι κρατούσαν όμηρη την κόρη του
  • Αφού βεβαιώθηκε οτι δεν ισχύει κάτι τέτοιο, κάλεσε την αστυνομία

Μια υπόθεση που προβληματίζει καλούνται να ερευνήσουν οι Αρχές στην Καβάλα. Πρόκειται για μια ληστεία που συνδυάστηκε με απειλές για απαγωγή, χωρίς οι δεύτερες να ισχύουν.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες, οι δράστες άρπαξαν από ιδιοκτήτη εταιρείας σεκιούριτι 4 εκατ. ευρώ. Σύμφωνα με τα ίδια στοιχεία, οι δράστες με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά τους είχαν στήσει ενέδρα στον επιχειρηματία έξω από το σπίτι του.

Με την απειλή όπλων τον ανάγκασαν να μπει μέσα και εκεί κατάφεραν να τον πείσουν πως κρατούσαν την κόρη του. Στη συνέχεια τον ανάγκασαν να τους οδηγήσει στα γραφεία της εταιρείας και εκεί να ανοίξει το χρηματοκιβώτιο όπου είχε τα χρήματα. Ο επιχειρηματίας κατήγγειλε τη ληστεία στην αστυνομία αφού βεβαιώθηκε ότι η κόρη του δεν είχε απαχθεί.

Αν επαληθευθεί η μαρτυρία του θύματος της ομηρίας θα πρόκειται για τις επονομαζόμενες «απαγωγές της τίγρης» με ομηρία υπαλλήλων και στόχο τις αρπαγές μεγάλων ποσών από χρηματοκιβώτια τραπεζών, κάτι που είχε συμβεί αρχικά στη Μεγάλη Βρετανία.

Σχολιαστε το αρθρο

ΔΗΜΟΦΙΛΗ