Πέμπτη 30 Μαρτίου 2023

Αξιοθέατο έγινε αυτοκίνητο στην Πρέβεζα – Θάφτηκε στην άμμο

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Σε αξιοθέατο τείνει να εξελιχθεί αυτοκίνητο που βυθίστηκε στην αμμουδιά παραλίας στην Πρέβεζα, έπειτα από την κακοκαιρία που έπληξε την περιοχή το βράδυ της Πέμπτης.

Όπως αναφέρει το PamePreveza.gr, πρόκειται για ένα Ι.Χ. μάρκας Land Rover ιδιοκτησίας Γερμανού. Το αυτοκίνητο βρίσκεται στο σημείο αυτό πάνω από δέκα μέρες.

Σύμφωνα με μαρτυρίες, ο οδηγός του θέλησε να διασχίσει την παραλία επιδεικνύοντας τις ικανότητες του οχήματός του. Ωστόσο αυτό φαίνεται πως τον πρόδωσε και… κόλλησε στην άμμο. Άλλες πληροφορίες τον θέλουν να επιχείρησε να αποφύγει πιθανό αλκοτέστ και προτίμησε την πορεία από την αμμουδιά.

Το αυτοκίνητο έμεινε κολλημένο στην άμμο και σύμφωνα πάντα με πληροφορίες για την επιχείρηση απεγκλωβισμού του από την οδική βοήθεια, ζητήθηκε ποσό που ο ιδιοκτήτης του δεν ήταν διατεθειμένος να καταβάλει. Έτσι το παράτησε εκεί.

ammos2

Λόγω της μεγάλης θαλασσοταραχής που επικράτησε την Πέμπτη, τόνοι άμμου συσωρρεύτηκαν και στην κυριολεξία σκέπασαν το όχημα. Για το περιστατικό είναι ήδη ενήμερες οι αρχές, ωστόσο δεν έχει αποσαφηνιστεί τι πρόκειται να γίνει από εδώ και πέρα.

Σχολιαστε το αρθρο

ΔΗΜΟΦΙΛΗ