Κυριακή 2 Απριλίου 2023

Θανατηφόρο τροχαίο στην Καλαμάτα – Τι δήλωσε ο 27χρονος που σκότωσε τον 16χρονο μαθητή

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Μετανιωμένος εμφανίστηκε ο 27χρονος που παρέσυρε και σκότωσε τον 16χρονο μαθητή στη Θούρια Καλαμάτας, την Παρασκευή.

Ο άντρας, που οδηγούσε χωρίς δίπλωμα και παραδόθηκε πέντε ημέρες με το δυστύχημα στην Τροχαία Καλαμάτας, δήλωσε ότι φοβήθηκε και τραυματίσθηκε γι’ αυτό και εγκατέλειψε το θύμα.

Σε δηλώσεις του ο δικηγόρος του Δημήτρης Τσιφιλιτάκος είπε, όπως αναφέρει το tharrosnews, ότι ο νεαρός υποστήριξε πως έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου, όταν αποκολλήθηκε ο ένας τροχός, ενώ οδηγούσε χωρίς δίπλωμα. Μάλιστα, μεταξύ άλλων, τόνισε ότι ζητά συγγνώμη και πως δεν έχει μπορέσει να επικοινωνήσει με την οικογένεια του 16χρονου.

Να σημειωθεί ότι ο 27χρονος νοσηλεύθηκε για μία ημέρα στο Νοσοκομείο Τρίπολης. Τώρα κατηγορείται για ανθρωποκτονία εξ αμελείας, εγκατάλειψη και στέρηση διπλώματος οδήγησης.

«Στην απολογία του ισχυρίσθηκε ότι το ατύχημα οφείλεται στην αποκόλληση του οπίσθιου δεξιού τροχού του οχήματός του, με αποτέλεσμα να χάσει το έλεγχο του αυτοκινήτου, να ανατραπεί και στο αντίθετο ρεύμα να χτυπήσει το μαθητή. Αυτό, βέβαια, θα αποδειχθεί από την πραγματογνωμοσύνη που θα διενεργηθεί στο πλαίσιο της προανάκρισης,. Είναι γεγονός, βέβαια, ότι δεν είχε δίπλωμα οδήγησης. Ο ίδιος δεν παρουσιάσθηκε αμέσως στην Αστυνομία, εισήχθη στο νοσοκομείο και όταν αισθάνθηκε καλύτερα εμφανίστηκε, συντετριμμένος για το χαμό του μαθητή. Εκφράζει τη θλίψη του και την οδύνη του τόσο ο ίδιος όσο και η οικογένειά του. Ηταν ένα πολύ σοβαρό τροχαίο, ανατράπηκε το όχημα, τραυματίσθηκε και ο ίδιος, τρομοκρατήθηκε μη έχοντας δίπλωμα, φοβήθηκε και γι’ αυτό έφυγε», είπε ο δικηγόρος του δράστη.

Σχολιαστε το αρθρο

ΔΗΜΟΦΙΛΗ