Τετάρτη 22 Μαρτίου 2023

Υπόθεση Τοπαλούδη: Απειλούσαν τη 19χρονη ΑμεΑ μετά τον βιασμό της – «Αν μιλήσεις, θα το ξανακάνουμε»

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

  • Να «ανοίξουν στόματα» ζητά ο πατέρας της 19χρονης
  • «Εάν υπάρχει μάρτυρας σε εκείνη την περιοχή που ξέρει κάτι, είδε κάτι να ενημερώσει την εισαγγελική Αρχή», τονίζει
  • Οι δύο κατηγορούμενοι για τον βιασμό φέρονται να έστηναν «καρτέρι» έξω από σχολεία της Ρόδου για να βρίσκουν κορίτσια

Νέες πληροφορίες έρχονται στο φως της δημοσιότητας, σχετικά με τον 19χρονο κατηγορούμενο για τη δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη στη Ρόδο αλλά και για τον βιασμό της 19χρονης ΑμεΑ, λίγες ημέρες μετά το έγκλημα.

Μάλιστα, σύμφωνα με μαρτυρίες ο 19χρονος μαζί με τον 23χρονο συγκατηγορούμενό του για τον βιασμό της 19χρονης, φέρονται να έστηναν «καρτέρι», έξω από σχολεία της Ρόδου προκειμένου να «ψαρεύουν» κορίτσια.

Ο πατέρας της 19χρονης ζητά να «ανοίξουν στόματα» ώστε να αποκαλυφθούν αυτά που συνέβαιναν έξω από το Ειδικό Σχολείο της Ρόδου.

Παράλληλα, ζητά από τις Αρχές μετά την αποκάλυψη του βιασμού να προστατευθεί η κόρη του.

«Μπαμπά» μου είπε η κόρη μου, «αυτοί οι δύο πριν από το συμβάν ερχόντουσαν συχνά στο σχολείο, τους έχω δει που μιλούσαν με μαθητές, με μαθήτριες. Και μετά από το συμβάν είχαν ξανάρθει», είπε ο πατέρας της 19χρονης στο κεντρικό δελτίο του ANT1. «Την ημέρα που έγινε το συμβάν δέχθηκε απειλές ότι “αν πεις κάτι θα το ξαναπάθεις”», πρόσθεσε ο πατέρας της 19χρονης ενώ απηύθυνε έκκληση: «Εάν υπάρχει μάρτυρας σε εκείνη την περιοχή που ξέρει κάτι, είδε κάτι να ενημερώσει την εισαγγελική Αρχή. Θα πρέπει να κάτσουν όλοι να αναλογιστούν και να σκεφτούν ότι θα μπορούσε να είναι το δικό τους παιδί σε αυτή την κατάσταση».

Σχολιαστε το αρθρο

ΔΗΜΟΦΙΛΗ