Τετάρτη 22 Μαρτίου 2023

Συγκλονίζει ο πατέρας της 13χρονης μαθήτριας: Κλείστε τις Παιδιατρικές σε Λαμία-Λάρισα, είναι νεκροταφεία

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Συγκλονίζει ο πατέρας της 13χρονης μαθήτριας από τη Λαμία που «έσβησε» από διάτρηση στομάχου και όχι από σκωληκοειδίτιδα, σύμφωνα με τους ιατροδικαστές. «Αν είχα πάει το παιδί μου στο νοσοκομείο “Παίδων” στην Αθήνα θα ζούσε…», λέει συντετριμμένος…

Η ιατροδικαστική εξέταση της 13χρονης μαθήτριας Ιωάννας Κουτσοπάνου από τη Λαμία, που πέθανε στο ΓΝ Λάρισας μετά από χειρουργική επέμβαση, έγινε το πρωί της Τετάρτης στη Θεσσαλονίκη από την προϊσταμένη της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας Ελένης Ζαγγελίδου και παρουσία δυο ιατροδικαστών της οικογένειας.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που προέκυψαν, ο θάνατος προήλθε από περιτονίδα (φλεγμονή στην κοιλιά) «η οποία είναι αποτέλεσμα διάτρησης του στομάχου». Επίσης, ενημέρωσαν οι ιατροδικαστές, έχουν ληφθεί δείγματα προκειμένου να γίνουν ιστολογικές εξετάσεις από το εξειδικευμένο τμήμα του ΑΠΘ.

Σε επικοινωνία που είχε το LamiaRerport με τον πατέρα της 13χρονης μαθήτριας είπε: «Αν είχα πάει το παιδί μου στο νοσοκομείο “Παίδων” στην Αθήνα θα ζούσε...Πείτε τους να κλείσουν τις Παιδιατρικές στα νοσοκομεία της Λαμίας και της Λάρισας. Είναι νεκροταφεία». 

Ο πόνος των γονιών της 13χρονης Ιωάννας είναι απερίγραπτος. Δεν μπορούν ακόμα να πιστέψουν το κακό που τους βρήκε από τη μια στιγμή στην άλλη.

«Το 2019, δυο μεγάλα νοσοκομεία, ένα της Λαμίας και ένα της Λάρισας, δεν μπόρεσαν να αντιμετωπίσουν μια απλή περίπτωση. Το παιδί μας δεν γυρίζει πίσω. Όμως όσοι ολιγώρησαν θα λογοδοτήσουν στη δικαιοσύνη…», τόνισε ο πατέρας του αδικοχαμένου κοριτσιού.

Πηγή: lamiareport.gr

Σχολιαστε το αρθρο

ΔΗΜΟΦΙΛΗ