Τρίτη 3 Μαΐου 2022

«Βούτηξαν» από κρεοπωλείο 22 αρνιά για να τα πουλήσουν στο… δικό τους

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Μια απίστευτη κλοπή εξιχνίασε η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ιωαννίνων, περνώντας χειροπέδες σε δύο άτομα που «βούτηξαν» από κρεοπωλείο αρνιά για να τα πουλήσουν στο… δικό τους.

Αναλυτικότερα, όπως μετέδωσε το epiruspost.gr, για την υπόθεση αυτή, ταυτοποιήθηκαν ως δράστες δύο άτομα, ένας 23χρονος αλλοδαπός και ένας 34χρονος ημεδαπός, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία κατά περίπτωση για κλοπή και παραβάσεις της νομοθεσίας περί ζωοκλοπής και περί αλλοδαπών.

Ως προς το χρονικό της υπόθεσης, καταγγέλθηκε στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ιωαννίνων, κλοπή σε επιχείρηση εμπορίας κρεάτων, που διαπράχθηκε βραδινές ώρες της 21/22-12-2018.

Από την αστυνομική έρευνα ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία των δύο δραστών, οι οποίοι αφαίρεσαν από κοινού είκοσι δύο αμνοερίφια και μοσχάρι από την παραπάνω επιχείρηση, καθώς και πετρέλαιο από σταθμευμένο φορτηγό αυτοκίνητο.

Επίσης, διαπιστώθηκε ότι τα κλεμμένα αμνοερίφια διατέθηκαν προς πώληση σε πελάτες κρεοπωλείου ιδιοκτησίας ενός εκ των κατηγορουμένων, ενώ από τον έλεγχο των στοιχείων του 23χρονου αλλοδαπού, προέκυψε ότι σε βάρος του εκκρεμούσαν μέτρα απαγόρευσης εισόδου στη χώρα και σε έδαφος Schengen.

Η δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος τους θα υποβληθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ιωαννίνων, ενώ την προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ιωαννίνων.

Σχολιαστε το αρθρο

ΔΗΜΟΦΙΛΗ