Πέμπτη 19 Μαΐου 2022

Τούρκοι χάκερς εξαπέλυσαν επίθεση στη σελίδα του υπ. Εξωτερικών – Διαψεύδει το ΥΠΕΞ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

  • «Μπορεί μια νύχτα να έρθουμε ξαφνικά, τα νεύρα μας έχουν χτυπήσει κόκκινο. Προειδοποιούμε όσους ξεπερνούν τα όρια και τους υπενθυμίζουμε ότι η ιστορία μια μέρα θα επαναληφθεί»
  • Προανήγγειλαν επιθέσεις και σε ελληνικά ΜΜΕ
  • Κύκλοι του ΥΠΕΞ διέψευσαν την είδηση

Τούρκοι χάκερς υποστηρίζουν ότι εξαπέλυσαν κυβερνοεπίθεση στην ιστοσελίδα του ελληνικού υπουργείου Εξωτερικών. Διαψεύδει το ΥΠΕΞ.

Οι τούρκοι χάκερς, που αυτοαποκαλούνται «κυβερνοπολεμιστές επιδρομείς», ισχυρίζονται ότι «έριξαν» σήμερα Τετάρτη (26/12) την ιστοσελίδα του ελληνικού υπουργείου Εξωτερικών αλλά και το παράρτημα της εθνικής στρατηγικής του υπουργείου.

«Μπορεί μια νύχτα να έρθουμε ξαφνικά, τα νεύρα μας έχουν χτυπήσει κόκκινο. Προειδοποιούμε όσους ξεπερνούν τα όρια και τους υπενθυμίζουμε ότι η ιστορία μια μέρα θα επαναληφθεί» ανέφεραν στα μηνύματά τους στο Διαδίκτυο.

Παράλληλα, σημειώνουν πως «έσπασαν» τους κωδικούς και μπήκαν σε ελληνικούς ηλεκτρονικούς λογαριασμούς, ενώ προανήγγειλαν επιθέσεις και σε ελληνικά ΜΜΕ «αν συνεχίσει την ίδια τακτική η ελληνική κυβέρνηση».

Από την πλευρά τους, κύκλοι του ελληνικού υπουργείου Εξωτερικών ξεκαθάρισαν ότι τόσο η ιστοσελίδα όσο και τα email του ουδέποτε έπαψαν να λειτουργούν.

Επίσης, διαβεβαίωσαν πως αν ποτέ συμβεί κάτι, θα αντιμετωπιστεί άμεσα από τις αρμόδιες υπηρεσίες.

Σχολιαστε το αρθρο

ΔΗΜΟΦΙΛΗ