Τρίτη 3 Μαΐου 2022

Σύλληψη πρώην εστεμμένης σε καλλιστεία – Έκλεινε ερωτικά ραντεβού για 500 ευρώ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Σε δυο συλλήψεις για υπόθεση μαστροπείας προχώρησε η αστυνομία στη Λάρισα. Πιο συγκεκριμένα το βράδυ της Τετάρτης (19/12), ύστερα από επιχείρηση της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Λάρισας συνελήφθη μια 44χρονη, σε βάρος της οποίας σχηματίστηκε δικογραφία για το αδίκημα της μαστροπείας.

Ολα ξεκίνησαν μετά την αξιοποίηση πληροφοριών που είχε η ΕΛ.ΑΣ..

Αμέσως στήθηκε η παγίδα και αστυνομικός έκλεισε ραντεβού με την 27χρονη μέσω της 44χρονης μαστροπού της. Ο αστυνομικός μετέβη στον προκαθορισμένο χώρο συνάντησης, προκειμένου να συνευρεθεί ερωτικά με την 27χρονη. Μετά την καταβολή του χρηματικού ποσού, το οποίο ήταν προσημειωμένο, ακινητοποιήθηκαν οι δύο γυναίκες.

Σε βάρος της 44χρονης ασκήθηκε δίωξη για μαστροπεία, ενώ σε βάρος της 27χρονης σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση του νόμου περί εκδιδόμενων προσώπων. Οοπως διαπιστώθηκε η γυναίκα προήγαγε στην πορνεία την 27χρονη, έναντι χρηματικού αντιτίμου.

Μάλιστα, η 44χρονη είχε συγκεκριμένο κινητό τηλέφωνο, το οποίο χρησιμοποιούσε για να κλείνει τα ερωτικά ραντεβού της 27χρονης, τα οποία κανονίζονταν κάθε Τετάρτη με ταρίφα τα 500 ευρώ.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ η 27χρονη είναι πρώην εστεμμένη σε καλλιστεία.

Σχολιαστε το αρθρο

ΔΗΜΟΦΙΛΗ