Τρίτη 3 Μαΐου 2022

Φωτογραφία ντοκουμέντο – Αυτό είναι το σίδερο που χτύπησαν την Ελένη Τοπαλούδη

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

  • Στο φως της δημοσιότητας ήρθε φωτογραφία-ντοκουμέντο από το σίδερο με το οποίο χτύπησαν την 21χρονη
  • Στη βάση του βρέθηκαν δακτυλικά αποτυπώματα του 19χρονου κατηγορούμενου
  • Στο «μικροσκόπιο» των Αρχών, τρία κινητά της άτυχης φοιτήτριας

Νέες αποκαλύψεις «βλέπουν» το φως της δημοσιότητας για τον τρόπο με τον οποίο δολοφονήθηκε η 21χρονη Ελένη Τοπαλούδη στη Ρόδο.

Μέσα από την εκπομπή της Ζήνας Κουτσελίνη, «Αλήθειες με τη Ζήνα», βλέπουμε για πρώτη φορά το σίδερο όπου οι δύο δράστες, χτύπησαν και βασάνισαν την 21χρονη φοιτήτρια Ελένη Τοπαλούδη.

Πάνω στη σιδερώστρα στην οποία βρισκόταν το σίδερο, βρέθηκαν και τα αποτυπώματα του αριστερού χεριού του 19χρονου κατηγορούμενου.

Σημειώνεται ότι, το σίδερο είναι τα το βασικότερο από τα πειστήρια που έχουν εξετασθεί.

25b2916b5c49db617f52fa5ea48efee7 102

Σύμφωνα με την εκπομπή, η αξία της φωτογραφίας είναι ότι φαίνεται για ποιον ακριβώς λόγο χρειάστηκε να τοποθετηθεί τα χέρι του κατηγορούμενου στη βάση: για να τη συγκρατήσει και να αποσπάσει το σίδερο με το δεξί.

Όπως προκύπτει από την έκθεση της διεύθυνσης εγκληματολογικών της ΕΛΑΣ, και η οποία διαβιβάστηκε στο λιμεναρχείο Ρόδου, ο 19χρονος φέρεται να είναι αυτός που κρατούσε το σίδερο.

https://vimeo.com/307455814?fbclid=IwAR0itzxdDU7ncmO0ljVq24V0VZWBLHYHIyEmDAG6vUXmP9eq1EMQw-pSh1w

Ταυτόχρονα έγινε ταυτοποίηση των δακτυλικών αποτυπωμάτων και των δύο ανδρών σε μπουκάλια και ποτήρια μέσα στον χώρο στον οποίο βιάστηκε και βασανίστηκε η άτυχη φοιτήτρια, καθώς και γενετικό υλικό και των τριών ατόμων.

Τέλος, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, στο μικροσκόπιο των Αρχών έχουν μπει τα τρία κινητά της 21χρονης Ελένης Τοπαλούδη, καθώς και τα κινητά των δύο κατηγορουμένων.

Σχολιαστε το αρθρο

ΔΗΜΟΦΙΛΗ