Παρασκευή 20 Μαΐου 2022

Έγκλημα στην Ρόδο: Τι αποκαλύπτει η άρση τηλεφωνικού απορρήτου της Ελένης Τοπαλούδη

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

  • Νέα στοιχεία έρχονται στο φως για τη δολοφονία της Ελένης μετά την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου
  • Τα κινητά των δραστών αναμένεται να ρίξουν περισσότερο φως στην υπόθεση
  • Ο Αλέξης Κούγιας ζήτησε και άρση του σταθερού τηλεφώνου στο σπίτι όπου βιάστηκε και χτυπήθηκε η 21χρονη
  • Τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων διαψεύδουν ότι η άτυχη φοιτήτρια είχε καταναλώσει μεγάλη ποσότητα αλκοόλ, όπως ισχυρίζονταν οι κατηγορούμενοι

Νέα αποκαλυπτικά στοιχεία έρχονται στο φως της δημοσιότητας αναφορικά με τη δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη, στη Ρόδο.

Οπως αναφέρθηκε στο δελτίο ειδήσεων του Star oι εισερχόμενες κλήσεις στο κινητό, από την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου της 21χρονης φοιτήτριας, δείχνουν πως μέχρι την ημέρα της δολοφονίας της, 27 Νοεμβρίου, μιλούσε κυρίως με την καλύτερή της φίλη.

Από τις 28 και μετά την ψάχνουν, δύο μέρες μετά, στις 30 του μηνός εμφανίζονται πέντε κλήσεις από το Διδυμότειχο και την κολλητή της, ενώ την πρώτη μέρα του Δεκεμβρίου την αναζητά μια φίλη η οποία, συμπτωματικά, μένει στην ίδια οδό με τον 21χρονο κατηγορούμενο.

Παράλληλα βγήκαν και τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων της 21χρονης κοπέλας και σύμφωνα με πληροφορίες του STAR, όπως έδειξαν τα αποτελέσματα, δεν ανιχνεύτηκαν επικίνδυνες ουσίες στον οργανισμό της.

Τα αποτελέσματα θα ταχυδρομηθούν στην ανακρίτρια της Ρόδου προκειμένου αν ενσωματωθούν στη δικογραφία της υπόθεσης και να συνεκτιμηθούν με τα υπόλοιπα στοιχεία.

Την ίδια ώρα ο δικηγόρος της οικογένειας Αλέξης Κούγιας, πέρα από το αίτημα για την άρση όλων των κινητών τηλεφώνων, κατέθεσε αίτημα για άρση και του σταθερού τηλεφώνου στο σπίτι όπου βιάστηκε και χτυπήθηκε η Ελένη, ώστε να ερευνηθεί με ποια τρίτα πρόσωπα επικοινώνησαν οι δράστες πριν παραλάβουν την Ελένη με το άσπρο φορτηγάκι, αλλά και μετά τα τεκταινόμενα στο σπίτι στους Πεύκους της Ρόδου.

Να υπενθυμίσουμε πως το κινητό της Ελένης Τοπαλούδη μέχρι σήμερα δεν έχει βρεθεί.

Σχολιαστε το αρθρο

ΔΗΜΟΦΙΛΗ