Πέμπτη 19 Μαΐου 2022

Υπόθεση Μάριου Παπαγεωργίου: Η ΕΛ.ΑΣ. ταυτίζει ηθικό και φυσικό αυτουργό

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πεποισμένοι ότι ο βασικός κατηγορούμενος στην υπόθεση είναι και εκείνος που σχεδίασε την απαγωγή και τη δολοφονία του 26χρονου είναι οι δύο αξιωματικοί της ΕΛΑΣ που επόπτευαν της υπόθεσης της αρπαγής και δολοφονίας του Μάριου Παπαγεωργίου.

«Ο βασικός κατηγορούμενος ήταν αυτός που σχεδίασε την απαγωγή και τη δολοφονία του Μάριου. Δεν έχω καμία αμφιβολία», κατέθεσε χαρακτηριστικά ο μάρτυρας, ο οποίος αναφέρθηκε και στην απαγωγή που, όπως είπε, σχεδίαζε για τη μητέρα του Μάριου.

«Δεν έχω καμία αμφιβολία για τον ρόλο του κατηγορούμενου για το τι έκανε, την αναλγησία του και τι σχεδίαζε να κάνει μετά στη μητέρα του Μάριου. Είναι ένας παθολογικός ψευτης, ένας άνθρωπος που έβρισκε ευάλωτους ανθρώπους για να τους χειραγωγεί», ανέφερε ο μάρτυρας προσθέτοντας με απόλυτη βεβαιότητα: «Ο μόνος που μπορεί να πει πού είναι το παιδί, είναι αυτός. Είναι μόνος που το γνωρίζει».

Υπεράσπιση: Εχω αμφιβολίες για δολοφονία, γιατί δεν υπάρχει πτώμα.

Μάρτυρας: Το συγκεκριμένο παιδί δεν είχε λόγο να εξαφανιστεί.

Υπεράσπιση: Πώς το ξέρετε?

Μάρτυρας: Από την εμπειρία μου. Πεποίθησή μου είναι ότι το έχουν σκοτώσει το παιδί.

Ο μάρτυρας δέχτηκε βροχή ερωτήσεων από τους δικαστές σχετικά με τις πλημμελείς ενέργειες που έκανε η αστυνομία κατά τη διάρκεια της προανάκρισης, για τον εντοπισμό του Μάριου, αλλά και των δραστών.

Εγκληματικό νου και παθολογικό ψεύτη χαρακτήρισε τον κατηγορούμενο και ο δεύτερος αστυνομικός, ο οποίος εξέφρασε τη βεβαιότητα ότι ο Μάριος δεν είναι ζωντανός. «Είναι παθολογικός ψεύτης και νους εγκληματικός. Δεν μπορώ να διαννοηθω ότι έκανε την απαγωγή, που είχε αυτή την κατάληξη και μετά να σχεδιάζει και την απαγωγή της μάνας του. Είμαι σίγουρος ότι ο Μάριος δεν είναι στη ζωή».

Μάλιστα, ο μάρτυρας έκανε λόγο για εγκληματική οργάνωση με αρχηγό τον κατηγορούμενο. «Είναι μια εγκληματική οργάνωση στην οποία αρχηγικό ρόλο είχε ο κατηγορούμενος. Το ότι χρησιμοποιει διαφορετικά άτομα (σ.σ για την απαγωγή του Μάριου και για την απαγωγή της μητέρας του) είναι άλλο. Μιλάμε για έναν παθολογικό ψεύτη που προκειμένου να πετύχει τον σκοπό του, χρησιμοποιούσε τον περίγυρό του».

Η δίκη διεκόπη για τις 10 Ιανουαρίου.

Πληροφορίες: ethnos.gr

Σχολιαστε το αρθρο

ΔΗΜΟΦΙΛΗ