Τρίτη 3 Μαΐου 2022

Έρευνες για τον εντοπισμό του δράστη της ληστείας στα Βίλια – Έφυγε κόβοντας τα κάγκελα

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Σε εξέλιξη βρίσκεται έρευνα της ΕΛ.ΑΣ για την απόδραση αλλοδαπού κρατουμένου τα ξημερώματα της Τρίτης, από τα κρατητήρια της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Δυτικής Αττικής.

Πρόκειται για έναν 40χρονο υπήκοο Αλβανίας, ο οποίος είχε συλληφθεί στις 27 Νοεμβρίου μετά από ένοπλη συμπλοκή με αστυνομικό κατά την οποία τραυματίστηκε. Είχε προηγηθεί ένοπλη ληστεία που είχε διαπράξει με άλλους δύο συνεργούς του στα ΕΛΤΑ Βιλίων Αττικής.

Ο 40χρονος είχε μεταφερθεί τότε στο Τζάννειο νοσοκομείο και μετά τη νοσηλεία του οδηγήθηκε στον εισαγγελέα όπου διατάχθηκε η προφυλάκισή του. Για τον λόγο αυτό κρατούνταν στην Ασφάλεια Δυτικής Αττικής προκειμένου να μεταχθεί στις φυλακές Λάρισας.

Η απόδρασή του έγινε αντιληπτή σήμερα στις 4:30 τα ξημερώματα από τον σκοπό των κρατητηρίων και σήμανε συναγερμός. Ο κρατούμενος – άγνωστο πώς – έκοψε τα κάγκελα στο παράθυρο του κρατητηρίου από την πίσω πλευρά της Ασφάλειας και διέφυγε.

Για την υπόθεση γίνεται προανάκριση προκειμένου να καταλογισθούν ευθύνες στους αστυνομικούς που είχαν υπηρεσία ενώ αναμένεται να διαταχθεί και ένορκη διοικητική εξέταση.

Σχολιαστε το αρθρο

ΔΗΜΟΦΙΛΗ