Κυριακή 26 Μαρτίου 2023

Ανακοίνωση της Everfood για την έκρηξη στα Everest στην Πλ. Βικτωρίας

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ανακοίνωση για τον άδικο θάνατο της Βασιλικής Παραστατίδου, στην έκρηξη του καταστήματος Everest, στην Πλατεία Βικτωρίας, εξέδωσε η Everfood ΑΕ. «Με βαθιά οδύνη στην εταιρεία Everfood AE, διαχειρίστρια εταιρεία του καταστήματος everest στην πλατεία Βικτωρίας, βιώνουμε την απώλεια συναδέλφου, μετά από έκρηξη το πρωί, κατά τη διάρκεια εργασιών συνεργείου ψυκτικών. Το τραγικό θύμα, η Βασιλική Παραστατίδου, εργάζονταν δεκαπέντε χρόνια στην εταιρεία και θα μείνει για πάντα στη μνήμη όλων μας ως υπόδειγμα εργαζόμενου, συζύγου και μητέρας», αναφέρει η σχετική ανακοίνωση και συνεχίζει:

«Η διοίκηση της εταιρείας, όλο το προσωπικό και οι συνεργάτες είναι συγκλονισμένοι καθώς συμμερίζονται τον πόνο των οικείων της και δηλώνουν την αμέριστη συμπαράστασή τους στην οικογένειά της. Επίσης η εταιρεία δηλώνει ότι θα προσφέρει κάθε συμπαράσταση στους τραυματίες και εύχεται σε όλους πλήρη ανάρρωση το ταχύτερο δυνατόν».

Τέλος υπογραμμίζεται ότι «η διοίκηση της εταιρείας από την πρώτη στιγμή του θλιβερού συμβάντος έχει προσφέρει στην πυροσβεστική και τις άλλες υπηρεσίες και αρχές κάθε αναγκαία συνδρομή και δηλώνει ότι θα συμβάλλει με κάθε τρόπο στην πλήρη διαλεύκανση των αιτίων του τραγικού αυτού γεγονότος».

Σχολιαστε το αρθρο

ΔΗΜΟΦΙΛΗ