Δευτέρα 20 Μαρτίου 2023

Εγκαίνια του νέου καταστήματος Goody’s, στο Σύνταγμα, με ομιλία του CEO της MIG, Θ. Παπανικολάου (εικόνες)

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Στο Σύνταγμα χτυπά και επίσημα πλέον η «καρδιά» του δικτύου Goody’s – θυγατρικής της Vivartia, μέλος του Marfin Investment Group (MIG). Με το νέο κατάστημα η εταιρία κάνει δυναμική επανεμφάνιση στο Σύνταγμα (Φιλελλήνων και Όθωνος), στην ευρύτερη περιοχή του οποίου είχε παρουσία παλαιότερα, με καταστήματα στις οδούς Σταδίου και Ερμού.

Το πρωί της Τετάρτης (30/11) πραγματοποιήθηκε, παρουσία αρκετών δημοσιογράφων και συνεργατών του Ομίλου, η συνέντευξη Τύπου, κατά τη διάρκεια της οποίας ο Θανάσης Παπανικολάου μίλησε για το όραμα της εταιρίας στον χώρο της εστίασης, αλλά και το υψηλό ΦΠΑ, το οποίο αποτελεί «τροχοπέδη» στην ανάπτυξη.

«Θεωρούμε ότι το αποτέλεσμα θα μας δικαιώσει. Ξεπέρασαν τα 16 εκατ. ευρώ οι ανακαινίσεις σε αεροδρόμια και στρατηγικά σημεία σε όλη τη χώρα. Το 2017 θα γίνει αξιολόγηση καταστημάτων με βάση το που βρίσκονται», είπε αρχικά o CEO της MIG και συνέχισε: «Υπάρχει μια συνεργασία με τη Fraport εδώ και τέσσερις μήνες. Από τον Φεβρουάριο 2017 και μετά θα έχουμε μια πιο συνολική παρουσία στα αεροδρόμια».

Στη συνέχεια ο Θανάσης Παπανικολάου αποκάλυψε πως επόμενος σταθμός των Goody’s είναι η Κίνα. «Η Κίνα θα φιλοξενήσει δεκάδες καταστήματα Goodys παρά τα αρχικά προβλήματα που παρουσιάστηκαν», δήλωσε χαρακτηριστικά.

«Προσπαθούμε να στηρίζουμε ελληνικές επιχειρήσεις και εταιρείες. Υπάρχει διαρκή εξέλιξη, ώστε να παραμείνουμε leader στον κλάδο. Δεν αφήνουμε ούτε ένα εκατοστό χωρίς έλεγχο ποιότητας. Υπάρχουν μόνο για τον έλεγχο ποιότητας 20 άτομα στον όμιλο», πρόσθεσε και αργότερα αναφέρθηκε στα σχέδια της εταιρείας στην Ελλάδα, τονίζοντας: «Μας ενδιαφέρει να ανοίξουμε μαγαζιά στις περιφέρειες, σε νησιά και σε mall. Θέλουμε να ανοίξουμε δύο καταστήματα στη Θεσσαλονίκη και το βασικότερο είναι να είναι όλα βιώσιμα, ώστε το δίκτυο να θεωρείται και επιτυχημένο. Οι στόχοι μας είναι να ανοίξουμε καταστήματα εκεί που υπάρχει τουρισμός, στην περιφέρεια και στη Βόρεια Ελλάδα».

Ο CEO της MIG στάθηκε, επίσης, στο ΦΠΑ, λέγοντας: «Είναι δύσκολο να κάνεις όνειρα με 24% ΦΠΑ. Δεν βλέπουμε ανάπτυξη με αυτό το ΦΠΑ. Έχουμε περάσει και πιο δύσκολες χρονιές, χωρίς κέρδη, αλλά έχουμε επανέλθει σε μια μικρή κερδοφορία. Καλό θα ήταν οι Θεσμοί και η Κυβέρνηση να ρίξουν το ΦΠΑ στο 13% στην εστίαση και στον τουρισμό. Είμαι αισιόδοξος πως μέσα στο 2017 το ΦΠΑ μπορεί να επανέλθει στα προηγούμενα επίπεδα».

unnamed unnamed2 unnamed3 unnamed4 unnamed5 unnamed6 unnamed7 unnamed8 unnamed9 unnamed10 unnamed11

https://vimeo.com/193692247

Σχολιαστε το αρθρο

ΔΗΜΟΦΙΛΗ