Πέμπτη 23 Μαρτίου 2023

Δένουν τα πλοία την Παρασκευή για 48 ώρες

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Κλιμάκωση των κινητοποιήσεων της, με 48ωρη πανελλαδική απεργία σε όλες τις κατηγορίες πλοίων από τις 6.00 το πρωί της Παρασκευής 2 Δεκεμβρίου, έως τις 6.00 το πρωί της Κυριακής 4 Δεκεμβρίου, αποφάσισε η Εκτελεστική Επιτροπή της Πανελλήνιας Ναυτικής Ομοσπονδίας (ΠΝΟ).

Η ναυτική ομοσπονδία αντιδρά μετά τις  πληροφορίες που είδαν το φως της δημοσιότητας, ότι στο πλαίσιο της δεύτερης αξιολόγησης από τους Θεσμούς, έχει τεθεί θέμα αλλαγής του φορολογικού καθεστώτος τους.

«Οι Έλληνες ναυτικοί, αντί να έχουν μηδενική φορολόγηση, λόγω της ιδιομορφίας και των ιδιαίτερα σκληρών και ανθυγιεινών συνθηκών του επαγγέλματος και της ανεκτίμητης προσφοράς τους στην εθνική οικονομία, έχουν ήδη υποστεί μέχρι σήμερα εξοντωτική αύξηση της φορολογίας του εισοδήματός τους» αναφέρεται σε ανακοίνωση της ΠΝΟ.

Σημειώνεται ότι η Πανελλήνια Ναυτική Ομοσπονδία έχει εξαγγείλει και 24ωρη πανελλαδική απεργιακή κινητοποίηση για την Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου.

Σχολιαστε το αρθρο

ΔΗΜΟΦΙΛΗ