Πέμπτη 30 Μαρτίου 2023

Πάνω από 30 κλοπές σε Αργολίδα, Κορινθία και Αττική εξιχνίασε η ΕΛ.ΑΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Περισσότερες από 30 κλοπές και απόπειρες κλοπών, που είχαν σημειωθεί σε Αργολίδα, Κορινθία και Αττική, εξιχνίασαν οι αστυνομικοί του τμήματος Ασφαλείας Ναυπλίου. Για τις υποθέσεις αυτές, κατηγορούνται πέντε υπήκοοι Αλβανίας, ηλικίας 21, 28, 29, 30 και 62 ετών, αντίστοιχα. Μάλιστα, τρεις εκ των προαναφερθέντων και συγκεκριμένα ο 28χρονος, ο 29χρονος και ο 30χρονος, βρίσκονται ήδη έγκλειστοι στις φυλακές Ναυπλίου, για παρόμοια αδικήματα.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, ύστερα από αξιοποίηση στοιχείων που είχαν συγκεντρώσει οι άνδρες του τμήματος Ασφαλείας Ναυπλίου, εξακριβώθηκε ότι τα πέντε άτομα είχαν διαπράξει, από τον Νοέμβριο του 2015, έως και τον περασμένο Μάρτιο, με διαφορετική σύνθεση κάθε φορά, 20 κλοπές και τρεις απόπειρες κλοπής σε καταστήματα, έξι κλοπές οχημάτων, τρεις κλοπές σε σπίτια και μία απόπειρα κλοπής σε αυτοκίνητο.
Σύμφωνα πάντα με την Αστυνομία, οι δράστες, εκτός από χρήματα, είχαν αφαιρέσει χρυσαφικά, ηλεκτρονικές συσκευές, τσιγάρα κ.α., η συνολική αξία των οποίων ξεπερνά τα 55.000 ευρώ.

Σχολιαστε το αρθρο

ΔΗΜΟΦΙΛΗ