Σάββατο 4 Φεβρουαρίου 2023

Απανωτά χαστούκια για Άδωνι: Σύλλογος εργαζομένων σε τράπεζα εξασφάλισε συμφωνία για PCR test με 25 ευρώ!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Άλλος ένας δημόσιος εξευτελισμός για την κυβέρνηση και τον υπουργό Ανάπτυξης προσωπικά, αυτή τη φορά από τη δημόσια τηλεόραση. Μιλώντας στην ΕΡΤ, το μέλος του Συλλόγου Εργαζομένων της Τράπεζας Πειραιώς, Μιχάλης Ωρολογάς, αποκάλυψε ότι ο σύλλογος ήδη από τον περασμένο Σεπτέμβριο κατάφερε να διαπραγματευθεί τη διενέργεια τεστ σε τιμές πολύ φτηνότερες από το πλαφόν που επέβαλε με μεγάλη δυσκολία ο Άδωνις Γεωργιάδης. Έτσι, οι εργαζόμενοι και οι συγγενείς πρώτου βαθμού μπορούν να κάνουν PCR test με 25 ευρώ και rapid test με 5 ευρώ σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.

Όπως είπε, «τον Σεπτέμβριο οι τιμές για τα μοριακά τεστ ήταν στα 60 με 70 ευρώ, πετύχαμε μετά από δύσκολη διαπραγμάτευση να συμφωνήσουμε στα 25 ευρώ και αυτό αφορά πάνω από 15.000 εργαζόμενους και τις οικογένειές τους. Ο αριθμός των τεστ είναι απεριόριστος, δεν υπάρχει όριο».

Εξαιτίας του γεγονότος ότι οι τραπεζοϋπάλληλοι έρχονται σε καθημερινή άμεση επαφή με το κοινό, εντοπίστηκαν πολλά κρούσματα και αυτό βοήθησε και στην ιχνηλάτηση, σημείωσε ο κ. Ωρολογάς και τόνισε ότι γίνονται προσπάθειες να επεκταθεί η συμφωνία εκτός των δύο μεγάλων πόλεων και για την περιφέρεια.

Σχολιαστε το αρθρο

ΔΗΜΟΦΙΛΗ