Σάββατο 14 Ιανουαρίου 2023

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Δωρεάν rapid test μόνο για τον Κωστή Χατζηδάκη και τους συμβούλους του στο ρετιρέ του υπουργείου Εργασίας

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Απίστευτη χυδαιότητα απέναντι στους εκατοντάδες εργαζόμενους στην κεντρική υπηρεσία του Υπουργείου Εργασίας, στην οδό Σταδίου 29, από τον Κωστή Χατζηδάκη. Κάθε Παρασκευή κλιμάκιο του ΕΟΔΥ μεταβαίνει στον 8ο και τελευταίο όροφο, όπου στεγάζονται τα γραφεία του υπουργού και της αναπληρώτριας υπουργού, Δόμνας Μιχαηλίδου, και κάνουν δωρεάν rapid test μόνο για λίγους και εκλεκτούς. Δηλαδή, την πολιτική ηγεσία του υπουργείου, τη στρατιά των μετακλητών που έχουν προσλάβει αλλά και τους φίλα προσκείμενους μόνιμους υπαλλήλους του υπουργείου.

Η.. αξιέπαινη αυτή πρωτοβουλία ξεκίνησε από τον ημιώροφο αλλά γρήγορα μεταφέρθηκε στον 8ο, μακριά από τα αδιάκριτα βλέμματα των εργαζομένων και των πολιτών που επισκέπτονται το υπουργείο.

Όπως είναι φυσικό, προκάλεσε την οργή των υπαλλήλων οι οποίοι έβλεπαν ότι όχι μόνο αναγκάζονται να εργάζονται σε απαράδεκτες συνθήκες και πολύ περισσότερο το ίδιο το κράτος να μην τηρεί τη νομοθεσία για τον περιορισμό της πανδημίας, αλλά ταυτόχρονα τον υπουργό και τους παρατρεχάμενους να έχουν ιδιαίτερα προνόμια. Σε αντίδραση, υπάλληλοι από όλους τους ορόφους και… την ιεραρχία του υπουργείου άρχισαν το τελευταίο διάστημα να ανεβαίνουν στον 8ο και να απαιτούν να κάνουν και αυτοί δωρεάν τεστ.

Όσο και αν φαίνεται περίεργο, οι συνθήκες που επικρατούν για τους εργαζόμενους στο υπουργείο Εργασίας, μόνο ειδυλλιακές δεν μπορούν να χαρακτηριστούν. Ενώ μετά την ανάληψη της διακυβέρνησης από τη ΝΔ το 2019, οι δύο τελευταίοι όροφοι όπου στεγάζονται ο υπουργός και οι αναπληρωτές και υφυπουργοί, ανακαινίστηκαν πλήρως και πολυτελώς, το υπόλοιπο κτίριο είναι σε απαράδεκτη κατάσταση, με ελλιπή κλιματισμό και εξαερισμό και συνεχή προβλήματα μέχρι και στις τουαλέτες !

Σχολιαστε το αρθρο

ΔΗΜΟΦΙΛΗ