Σάββατο 14 Ιανουαρίου 2023

Κατέρρευσε κυριολεκτικά το μεγαλύτερο νοσοκομείο της χώρας: Δύο εργαζόμενοι τραυματίστηκαν στον Ευαγγελισμό από πτώση ψευδοροφής

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Επανάληψη παλαιότερων περιστατικών ήταν αυτό που συνέβη χθες στον Ευαγγελισμό όπου από πτώση ψευδοροφής τραυματίστηκαν δύο εργαζόμενο στο νοσοκομείο. Σε δηλώσεις του στην ΕΡΤ, ο πρόεδρος των εργαζομένων, Γιώργος Φερεντίνος, τόνισε ότι «η μια συνάδελφος χτύπησε ελαφρά στο πόδι και η άλλη έπαθε κακώσεις στο κεφάλι. Νοσηλεύτηκε προληπτικά. Πλέον είναι καλά στην υγεία της και θα πάρει εξιτήριο σήμερα».

«Έχουν συμβεί πολλές φορές ατυχήματα και από θαύμα δεν έχουμε θρηνήσει κάποιο συνάδελφο γιατί υπήρχαν και εκρήξεις στο λεβητοστάσιο. Είναι ζητήματα που είχαμε αναδείξει. Οι συνάδελφοι δεν κινδυνεύουν μόνο από την διαχείρισης της πανδημίας αλλά κινδυνεύουν και από τις ελλείψεις όσον αφορά την συντήρηση και την υλικοτεχνική υποδομή του νοσοκομείου», σημείωσε.

«Δυστυχώς πέρα από τα όποια φτιασιδώματα, σε επίπεδο δωρεών, που έχουν γίνει στο νοσοκομείο σε κάποιες πτέρυγες – ΜΕΘ και Covid-19- που έχουν μπει πιο σκληρά στη μάχη, το υπόλοιπο νοσοκομείο είναι αρκετά πίσω όσον αφορά την συντήρησή του. Κινδυνεύει η ζωή των εργαζόμενων. Είναι ένα νοσοκομείο που έχει πάνω από 3.000 εργαζόμενους, συν τους ασθενείς και τους συνοδούς που καθημερινά απευθύνονται στον Ευαγγελισμό για φροντίδα υγείας».

Σχολιαστε το αρθρο

ΔΗΜΟΦΙΛΗ