Τρίτη 24 Ιανουαρίου 2023

Λύτρας: «Ο Παναγιωτόπουλος δεν διέγραψε τα ροζ βίντεο, απλά άλλαξε προφίλ» – ΒΙΝΤΕΟ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Νέο βίντεο με προσωπικές της στιγμές ανακάλυψε η 28χρονη πρώην σύντροφος του Στάθη Παναγιωτόπουλου σε ιστοσελίδα πορνογραφικού περιεχομένου,  ο οποίος ενώπιον εισαγγελέα είχε πει ότι έχει διαγράψει όλα τα βίντεο που έχει αναρτήσει.

Ειδικότερα, όπως αποκάλυψε ο Απόστολος Λύτρας, δικηγόρος της 28χρονης, στην τηλεόραση του Alpha, η εντολέας του εντόπισε και τρίτο βίντεο με προσωπικές της στιγμές σε άλλη ιστοσελίδα πορνογραφικού περιεχομένου την οποία δεν γνώριζαν και είχε αναρτηθεί από τον Στάθη Παναγιωτόπουλο, με αποτέλεσμα να δώσει συμπληρωματική κατάθεση.

Στη συνέχεια, αποκάλυψε ότι ο Στάθης Παναγιωτόπουλος δεν διέγραψε τον λογαριασμό του.

«Το καινούριο στοιχείο είναι ότι άλλαξε το όνομα του προφίλ του, δεν διέγραψε τον λογαριασμό του. Κι εγώ όταν το αντιλήφθηκα έπεσα από τα σύννεφα. Αυτό συνέβη τώρα, αυτήν την εβδομάδα. Έγινε καταγγελία και παρατηρήσαμε ότι έχει τροποποιήσει το όνομα που χρησιμοποιούσε. Για να συμβεί αυτό, πρέπει να έχεις κωδικούς, δεν μπορεί να το κάνει κάποιος τρίτος».

«Ένας σώφρον άνθρωπος νομίζω ότι το πρώτο που θα έκανε θα ήταν να τα διαγράψει όλα. Έχουν έρθει στην αντίληψή μου πολλά πράγματα, κάποια δεν τα αξιολογώ ποινικά, αλλά ανθρώπινα. Ποινικά δεν αλλάζει κάτι. Το αδίκημα είναι να κάνεις ανάρτηση, όχι να έχεις προφίλ. Η ιστοσελίδα είναι παράνομη, δεν τη διατηρεί αυτός, αυτός συμμετέχει», συμπλήρωσε.

Τέλος, ο Απόστολος Λύτρας επεσήμανε πόσο δύσκολο είναι να αφαιρεθούν αυτά τα βίντεο από το Διαδίκτυο.

Σχολιαστε το αρθρο

ΔΗΜΟΦΙΛΗ