Τρίτη 24 Ιανουαρίου 2023

Αστείες δικαιολογίες Άδωνι για την τιμή των μοριακών τεστ- Τον διέσυραν live οι δήμαρχοι Χαλανδρίου και Νεάπολης- Συκεών

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Χωρίς ουσιαστικές απαντήσεις εμφανίστηκε ο υπουργός Ανάπτυξης απέναντι στις πρωτοβουλίες των δημάρχων που εξασφάλισαν μοριακά τεστ σχεδόν στη μισή τιμή από το πλαφόν των 47 ευρώ που επέβαλε η κυβέρνηση.

Ο Άδωνις Γεωργιάδης επαναλάμβανε μονότονα ότι είναι η φτηνότερη τιμή στην Ευρώπη και υποστήριξε ότι οι τιμές των 27 ευρώ που εξασφάλισαν οι δύο δήμαρχοι οφείλεται στη διαφορά μεταξύ χονδρικής και λιανικής πώλησης.

Ωστόσο, όπως του απάντησε ο δήμαρχος Χαλανδρίου, Σίμος Ρούσσος, με τη διαπραγμάτευση που έκαναν ήδη από τον  Νοέμβριο του 2020 για προμήθεια pcr για τους υπαλλήλους του δήμου και τις ευπαθείς ομάδες, πέτυχαν τιμή 25 ευρώ και με αυτή την τιμή δεν μπαίνει κανένας μέσα, ούτε, βέβαια η εταιρεία που προμηθεύει τα μοριακά τεστ. Ο δήμαρχος Νεάπολης – Συκεών, Σίμος Δανιηλίδης εξέθεσε τον υπουργό Ανάπτυξης καθώς όπως είπε με τη νέα διαπραγμάτευση που θα κάνουν προκειμένου να προμηθευτούν μοριακά τεστ για όλους τους δημότες θα εξασφαλίσουν τιμή κάτω των 20 ευρώ.

https://www.facebook.com/stamesakaistaexo/videos/2369631816507338

Δείτε ακόμη: Σύλλογος Γονέων Δημοτικού σχολείου ξεφτιλίζει τον Άδωνι: Συμφωνία για 28 ευρώ μοριακό τεστ και 4 ευρώ rapid

Σχολιαστε το αρθρο

ΔΗΜΟΦΙΛΗ