Τρίτη 23 Μαΐου 2023

Αιγιάλεια: Καταδικασμένος παιδόφιλος μπαινοβγαίνει σε δημοτικό σχολείο – Μήνυση από τους γονείς

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Μήνυση κατά του διευθυντή του δημοτικού σχολείου Αιγιάλειας κατέθεσαν οι γονείς των μαθητών μέσω του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων, διότι επιτρέπει την είσοδο στο χώρο σε πρόσωπο εκτός του σχολείου που στο παρελθόν έχει καταδικαστεί για παιδοφιλία.

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με την εφημερίδα «Πελοπόννησος», οι γονείς καταγγέλλουν τον διευθυντή του σχολείου της Αιγιάλειας για την παρουσία του εξωσχολικού προσώπου ο οποίος έχει καταδικαστεί για παιδοφιλία.  Στη μήνυσή τον κατηγορούν ότι εκθέτει τα παιδιά τους σε κίνδυνο καθώς και ότι έχουν διαμαρτυρηθεί πολλές φορές στο παρελθόν.

Ο διευθυντής φέρεται να αγνοεί τους γονείς, οι οποίοι αναφέρουν ότι τον έχουν προειδοποιήσει επανειλημμένα «μην αφήσεις ξανά αυτό το πρόσωπο ούτε να πλησιάσει στο σχολείο, πόσο μάλλον να ξαναμπεί σε χώρους του σχολείου».

Η μήνυση βρίσκεται στην Εισαγγελία Αιγίου, με τους καταγγέλλοντες να αναφέρουν ότι ο σκοπός δεν είναι να αποπεμφθεί ο διευθυντής αλλά να διαταχθεί και να δρομολογηθεί μια λύση από τη δικαιοσύνη, επειδή αφενός απαγορεύεται η παρουσία εξωσχολικών στον χώρο του σχολείου αφετέρου το συγκεκριμένο πρόσωπο έχει ήδη επιβαρυμένο ιστορικό.

Σχολιαστε το αρθρο

ΔΗΜΟΦΙΛΗ