Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου 2023

ΕΚΑΒ: Νέος σταθμός ασθενοφόρων στην Λαχαναγορά

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Σταθμός προσωρινής στάθμευσης ασθενοφόρων, εντός της Κεντρικής Αγοράς Αθηνών στον ‘Αγιο Ιωάννη Ρέντη δημιουργείται από το ΕΚΑΒ. 

Σύμφωνα με ανακοίνωση, η δράση αποτελούσε και αίτημα του Συνδέσμου Εμπόρων Κεντρικής Λαχαναγοράς Αθηνών (ΣΕΚΛΑ).

Στο πλαίσιο της συνεργασίας με το ΕΚΑΒ προβλέπονται και περαιτέρω δράσεις, όπως η διεξαγωγή σεμιναρίων ενημέρωσης και εκπαίδευσης των υπαλλήλων και συνεργατών του ΟΚΑΑ για την παροχή πρώτων βοηθειών και για την χρήση του απινιδωτή που ήδη διαθέτει ο ΟΚΑΑ, σε περίπτωση που απαιτηθεί εντός των εγκαταστάσεων του Οργανισμού.

Η διοίκηση του ΟΚΑΑ ΑΕ δηλώνει ότι συνεχίζει τις προσπάθειές της, θέτοντας ως προτεραιότητα την υγεία και την ασφάλεια των εργαζόμενων, των εμπόρων και των αγοραστών και την διαρκή βελτίωση του αισθήματος ασφάλειας προς όλους.

Σχολιαστε το αρθρο

ΔΗΜΟΦΙΛΗ