Τρίτη 28 Μαρτίου 2023

Ηλεία: Εκβίαζε αλλοδαπή για να την εξωθεί στην πορνεία

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Σε σκλάβα του σεξ είχε μετατρέψει ένας Βούλγαρος εργάτης γης μια νεαρή αλλοδαπή, την οποία υποχρέωνε με απειλές και εκβιασμούς να υποκύπτει στις διαθέσεις όσων πλήρωναν για να βρεθούν μαζί της.

Την νεαρή κοπέλα χρησιμοποιούσε και ο ίδιος ως σκεύος ηδονής βιάζοντάς την επανειλημμένα!

Ο αδίστακτος 54χρονος συνελήφθη το απόγευμα της Κυριακής σε μια περιοχή της Ηλείας από αστυνομικούς της Ασφάλειας Ήλιδας και του τμήματος Πηνειού, όταν η 29χρονη γυναίκα η οποία έπεσε θύμα trafficking βρήκε το κουράγιο να τον καταγγείλει.

Όπως είπε, ο Βούλγαρος εκμεταλλευόταν την κακή οικονομική της κατάσταση και την απειλούσε ότι θα τη στείλει πίσω στη χώρα της, προκειμένου να την εξωθεί στην πορνεία.

Έτσι, τής έκλεινε ερωτικά ραντεβού με αμοιβή 20 ευρώ, με πελάτες σε περιοχές της Ηλείας όπου την μετέφερε με δικό του αυτοκίνητο. Μετά το τέλος των ραντεβού την παραλάμβανε ο ίδιος και κρατούσε το μεγαλύτερο μέρος των χρημάτων, ενώ την εξανάγκαζε με απειλές να συνευρίσκεται ερωτικά και μαζί του.

Η νεαρή αλλοδαπή μεταφέρθηκε σε δομή για την προστασία θυμάτων εμπορίας ανθρώπων, ενώ ο 54χρονος Βούλγαρος οποίος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Αμαλιάδας ο οποίος του άσκησε δίωξη για τα αδικήματα της εμπορίας ανθρώπων και του βιασμού.

Σχολιαστε το αρθρο

ΔΗΜΟΦΙΛΗ