Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου 2023

Φρίκη στην Ηλεία! 54χρονος εξέδιδε και βίαζε 29χρονη

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Το μαρτύριο που ζούσε στα χέρια ενός άνδρα, κατήγγειλε μια γυναίκα στην Ηλεία.

Μετά από καταγγελία 29χρονης αλλοδαπής στο Αστυνομικό Τμήμα Ήλιδας συνελήφθη σε  κοινότητα του Δήμου Πηνειού 54χρονος επίσης αλλοδαπός με την κατηγορία του βιασμού και της εμπορίας ανθρώπων.
Σύμφωνα με την καταγγελία της κοπέλας ο 54χρονος αφού την είχε πείσει να έρθει από την πατρίδα τους (και οι δύο είναι από τη Βουλγαρία), στην συνέχεια εκμεταλλευόμενος την δύσκολη οικονομική κατάστασή της και παράλληλα με την απειλή την επιστροφή της στην χώρα της, προχωρούσε συστηματικά στον εξαναγκασμό ερωτικής συνεύρεσής τους. Όπως καταγγέλλεται, είχε επίσης αποσπάσει την συναίνεσή της για να έρχεται σε ερωτική επαφή και με άλλα άτομα, κυρίως αλλοδαπούς, έναντι αμοιβής.

Η 29χρονη χωρίς να γνωρίζει άλλον στην Ελλάδα και δίχως οικονομική ευχέρεια, δήλωσε ότι ήταν απολύτως εξαρτώμενη από τον ίδιο, αλλά μη αντέχοντας άλλο, αποφάσισε να τον καταγγείλει στην Αστυνομία.

Η κοπέλα φιλοξενείται τώρα σε Δομή προστασίας κακοποιημένων γυναικών ενώ ο καταγγελόμενος, που δηλώνει εργάτης γης, θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Αμαλιάδας.

Ειδικότερα, ο αλλοδαπός άνδρας προγραμμάτιζε έναντι αμοιβής ερωτικά ραντεβού της παθούσας με άνδρες σε περιοχές της Ηλείας, όπου την μετέφερε με όχημα του και παρακρατούσε το μεγαλύτερο μέρος των χρημάτων που λάμβανε η αλλοδαπή ως αμοιβή.

Επιπλέον, σύμφωνα με την καταγγελία της παθούσας ο αλλοδαπός άνδρας εκμεταλλευόμενος τη δεινή οικονομική της θέση και με απειλές την εξανάγκαζε να συνευρίσκεται ερωτικά μαζί του.

Σχολιαστε το αρθρο

ΔΗΜΟΦΙΛΗ