«Πάτερ έκανες το εμβόλιο, νόσησες, μπήκες ένα μήνα στο νοσοκομείο, ένα μήνα στο σπίτι, αλλά μυαλό δεν έβαλες»!
Μ΄αυτά τα λόγια αρνητές των εμβολιασμών και της μάσκας προσπάθησαν να επαναφέρουν στη Λήμνο… ιερέα στον δρόμο του Θεού!
Σύμφωνα με το τοπικό limnosfm100.gr., στην ενορία του Μούδρου, οι αρνητές των εμβολιασμών ανάρτησαν φέιγ βολάν στον πίνακα ανακοινώσεων του Ιερού Ναού της Ευαγγελίστριας.
Οι αρνητές αντέδρασαν επειδή ο ιερέας από άμβωνος ζήτησε από τους πιστούς να είναι προσεκτικοί να τηρούν τα μέτρα κατά του κορονοϊού και να φορούν μάσκα. Μάλιστα, ο ίδιος νόσησε από κορονοϊό και χρειάστηκε να νοσηλευτεί για σχεδόν δύο μήνες, λόγω των σοβαρών επιπλοκών.
Οι αρνητές πάλι τα έβαλαν μαζί του ότι νόσησε …επειδή δεν είναι κοντά στον Θεό και ότι με τη στάση του, τους απομακρύνει από τον οίκο του.